Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Visszaszokjak a cigire?

Visszaszokjak a cigire?

Figyelt kérdés

Pár hónapja leszoktam.Akkor volt mellettem támogató,mostmár nincs,biztos megunt.Elegem van,úgy érzem,nem kellek senkinek,a cigi az egyetlen támaszom és egész nap sírok.És szerintem már kezdek megőrülni.

Ha több "igen" válasz érkezik,akkor rágyújtok,ha több "nem",akkor nem.Bocs,de olyan befolyásolható vagyok,hogy nem tudok magamtól dönteni.

2012. máj. 25. 20:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
nem
2012. máj. 25. 20:12
 2/28 anonim ***** válasza:

Nem!

És vedd úgy hogy leírtam tízszer!:)

2012. máj. 25. 20:12
 3/28 anonim ***** válasza:

Én is leszoktam 2 éve.

NE szokj vissza!!

2012. máj. 25. 20:14
 4/28 anonim ***** válasza:
Nem!
2012. máj. 25. 20:14
 5/28 anonim ***** válasza:
E-cigivel lehet enyhíteni, vagy vizipipával a cigi utáni vágyat de semmi se tudja helyettesíteni, viszont ettől függetlenül ne szokj vissza, mert tönkreteszed vele az egészséged.
2012. máj. 25. 20:17
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem kaparom a falat a cigiért,csak jelenleg úgy érzem,hogy annál jobb dolog nincs a földön.
2012. máj. 25. 20:43
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. máj. 25. 20:45
 8/28 anonim válasza:
én pont egy szakítás után szoktam le, elhatároztam hogy életmódot változtatok. immár 5hónapja. ne szokj vissza, drága és csak roncsolod magad
2012. máj. 25. 21:04
 9/28 anonim ***** válasza:
De semmi pozitívumot nem érzel, mióta leszoktál? Én leszokás utáni 1hónap után már éreztem, hogy sokkal több energiám volt, könnyebben keltem, egész nap energikusabb voltam, este pedig nem forgolódtam az ágyban, hanem könnyen el tudtam aludni. Meg ugye nem is kellett rá pénzt költeni. Nem vagyok büdös, és végig tudok ülni egy 3-4órás előadást is anélkül, hogy azon kattogna az agyam, hogy haddmenjekmárkicigizni. Szerintem ilyen pozitívumok mellett még a gondolat is hülyeség, hogy visszaszokj :D
2012. máj. 25. 21:33
 10/28 anonim ***** válasza:

NE!!

A ciginek pont ez a trükkje: a függőség elhiteti veled, hogy ő az egyetlen támaszod. Én többször leszoktam, és mindig érzelmi mély- és csúcspontokon szoktam vissza (amiket az ember megoszt a legjobb barátjával). Na ezért veszélyes! mindenki ugyanígy érez, aki dohányzik.

2012. máj. 25. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!