Ha néha-néha rágyújtok egy cigire, biztos, hogy rászokok?
Vigyázz vele nagyon könnyen rálehet szokni.
Tegnap próbáltad ki előszőr? Milyen volt?
Haverom 15éves kora óta rágyújt, most 25 nincs rászokva.
Szerintem ne vidd a cigit magaddal a suliba, jó ideig ne gyújtsál rá. Lehet néha néha rágyújtani,de 18alatt nagyon könnyű rászokni, ha van önfegylemed önuralmad meg tudod úgy csinálni mint a haverom, de ha nincs elvesztél....
Engem is fel szoktak húzni, de magamtól is meg tudok nyugodni, azt javaslom neked kérdező, hogy sportoljál inkább bicaj kondi futás úszás deszka görkori bármi jó, vagy játsszál a gépen, a tanulásra helyezd most a hangsúlyt, most kell a jövődet megalapozni, aki rá van szokva a cigire nehezebben is tanul, tudom hogy mennyire nehéz a felnőtté válás. Sok sikert:) Te vagy az erősebb, nézd meg azt a két linket és olvsd el, ne akarj úgy járni, nagyon rossz betegnek lenni és függőnek lenni, ha rosszul fog esni akkor is szívnod kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!