Ha hétvégenként cigizek a haverokkal, akkor rászokok előbb-utóbb a cigire?
De kizárólag akkor cigizek, ha ők is, és együtt.
ÍÍgy is ráfogok szokni, úgy, hogy hétköznap is rohanjak ki dohányozni 2 óránként, vagy nem biztos?
hát ez csak rajtad múlik, ezt amúgy kocadohányzásnak hívják:)
én is csak akkor gyújtok rá, ha ideges vagyok , pl vizsgaidőszakban, vagy nagyritkán ha bulizni megyünk, de akkor sem igazán jellemező, mert a barátnőim közül nem is cigizik szinte senki se.
vigyázz azért a cigivel, de ha télleg csak hétvégenként fordul elő és akkor sem mindig, akkor így szerintem nem fogsz rászokni:)
20l
Én csak magamból indultam ki, hogy én is szívok olyan gyakran mint ő és nem lettem kétóránkánt, óránként rágyújtó láncdohányos.
Az írásából azt vettem ki, hogy inkább menőzésből cigizik, nem pedig azért, mert kívánja a nikotint.
Amúgy meg nem értem, miért kell örökké a másiknak esni, ha valaki kinyilványítja a véleményét valamivel kapcsolatban...
De írtam is, hogy vigyázzon vele azért, ne legyen később belőle baj..
A bátorság pedig nagyon NEM itt kezdődik :DD
(legalábbis nálam biztos nem)
Jó eséllyel már rá is szoktál. Nincs vastag piros vonal, hogy "efölött rá vagy szokva, alatta még nem"
Amúgy nincs túl erős egyéniséged, ha a haverjaidtól függ, mikor cigizel.
Így van, ott a pont a hetesnél!
Szerintem is már rászoktál, hiszen rászokás azt jelenti, hogy bizonyos időközönként cigizel.
Ez nem csak az percenként, óránként időre igaz, hanem akár így hetente is.
Ez tulajdonképpen a "piros vonal".
Hogy lesz e ebből gyakrabban rágyújtás, úgy látszik függ a haveroktól is.
Ha az egyik rágyújt egy hétköznap, akkor "biztos a siker".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!