Ha alkoholos filccel írtam a cigire és elszívom, lehet tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 21:38
1/9 anonim válasza:
Ha már úgyis cigizel, nem mindegy?
2/9 A kérdező kommentje:
hát azért jó lenne tudni..
2012. máj. 5. 21:44
3/9 anonim válasza:
Miért? Elég abszurd, ha egy dohányos arról érdeklődik, lehet-e baja. A cigibe előbb fogsz belehalni, nyugi.
Amúgy meg nem kell összefirkálni, és akkor nincs baj. Mekkora problémák..
5/9 A kérdező kommentje:
sorry for loving you :D kisebb magánéleti hatás :/
2012. máj. 5. 21:55
6/9 anonim válasza:
Nem győzzük hangsúlyozni a cigi rákot okoz RÁK RÁK RÁK szokj le róla, már a szagától rákot kapsz, és még össze is firkálod, az meg még fokozza a rákot sőt sürgeti pár év és kész a rák szerintem szokj le gyorsan úgy még van esélyed de ha már rászoktál nem sok akkor sem(ezt mondják a nemdohányzók)én is azért szoktam le egy öreg 80-as.
7/9 A kérdező kommentje:
most komolyan. tisztában vagyok a cigi okozta betegségekről meg stb. a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy történik-e vmi, ha cigizek, hanem arra, hogy történik-e valami ha azt a hülye összefirkáltat szívom el...
2012. máj. 5. 22:12
8/9 anonim válasza:
Több méreg van a cigiben, mint az alkoholos filcben.
9/9 anonim válasza:
Milyen színű az alkoholos filc? Miután elszívod, a tüdőd belül olyan színű lesz. De nem baj, utána áztass tiszta alkoholba vagy vodkába, pálinkába egy másik cigit, szárítsd ki, szívd el, az lehozza a festéket. Ezt onnan fogod látni, hogy a kifújt füst színes lesz!
u.i.: Nagy az Isten állatkertje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!