Lesz valami bajom, ha elszívom a régi cigarettákat? (többi lent)
Üdv! A napokban sikerült egy halom, (10-12 doboz) meglehetősen régi cigarettát találnom, 1950-60-as évek, sok ezek közül a 30-as évek beli is. Munkás, Kossuth, egyiptomi cigaretták, sok teljesen ismeretlen. Látszik rajtuk, hogy már nagyon régiek, a csomagolásuk eléggé szét van esve, bár néhány jó állapotban van, teljesen bontatlanok, fólia is van rajtuk. Egy két dobozt óvastosan kinyitottam, javarészt szűrő nélküliek, az illatuk is mintha kicsit dohos lenne.
Kérdésem: kíváncsi vagyok, milyenek lehetnek ezek a cigik ízre, erősségre, szívesen megkóstolnék egyet-egyet, és amelyik egész tűrhető állapotú, vagy egyben van, el szívnám az egész csomagot akár ha jó, még a nagyon régieket is. Lesz e valami bajom tőle, ha elszívom ezeket a csomag cigiket, vagy lehet csak az íze nem lesz a legjobb? Semmi bajom nem lesz?
előre is köszi!
amarha én leszarnám helyedbe,hogy lenne-e valmai bajom vagy sem én elszívnák egyet.
amugy hol találtad? :D
jó neked .. :)
Köszi mindenkinek! Gyűjtőket kérdeztem, nem mintha el szeretném nagyon adni, de azt mondták, ezek korántsem voltak ritka cigik, nekik is van ilyen a gyűjteményükben, 1-2 ezer forintot érne mind a 13 doboz. (megszámoltam)
Különben egy ház felszámolásánál találtam őket, az egyik fiókban voltak, a férfi megszállot gyűjtője volt. Sajnos sok már olyan állapotban volt, hogy ki kellett dobni, ezeket megmentettem, ezek nagyon jó állapotban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!