Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Visszaszokjak a cigire?

Visszaszokjak a cigire?

Figyelt kérdés

Pár hónapja leszoktam.Akkor volt mellettem támogató,mostmár nincs,biztos megunt.Elegem van,úgy érzem,nem kellek senkinek,a cigi az egyetlen támaszom és egész nap sírok.És szerintem már kezdek megőrülni.

Ha több "igen" válasz érkezik,akkor rágyújtok,ha több "nem",akkor nem.Bocs,de olyan befolyásolható vagyok,hogy nem tudok magamtól dönteni.

2012. máj. 25. 20:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ne szívd. Èn egy éve raktam le, nagyon sokat cigiztem. Kòrhàzba kerűltem, mentő stb... Azota nem cigizek. A nővérke mondta amikor magam alatt voltam a nőgyogyaszati bajom miatt, hogy fel a fejjel par emelettel lentebb imàdkoznak, hogy tuleljek a tüdőrakot a cigi miatt. 12 év utan ennyi volt es soha tobbe!! Remelem tudtam segiteni.
2012. máj. 25. 22:12
 12/28 A kérdező kommentje:

9 De,pl érzem az illatokat,az ízeket,nem vagyok annyira fáradt,viszont aludni csak nyugtató teával tudok,mert éjszaka,amikor aludni kéne,nem tudok mit kezdeni a gondolataimmal.Viszont más előnyét nem látom.Lelkileg rosszul érzem magam,semmi életkedvem,mert nincs semmi,amit várnék.Eltűnt a plusz az életemből és így csak még szürkébbek a hétköznapok.

10 Pont ez a baj,nincs egy szál barátom se,senkim,így pocsék az élet.Pozitívan kéne gondolkodni,de ennyi erőm nincs.

11 Én is félek a betegségektől,de ez sosem tartott vissza attól,hogy rágyújtsak.Ezzel szerintem a legtöbb dohányos így van,különben senki sem cigizne.

2012. máj. 25. 22:19
 13/28 anonim ***** válasza:
sok ember van így, de ne akarj görcsösen barátokat. Kezdj el valamit csinálni, sportolni, bringázni, ott közösségbe kerülhetsz, és utána mindegy megy a maga útján. Ne a cigi legyen a barátod, mert később annál nehezebb lesz megszabadulni tőle.
2012. máj. 25. 22:40
 14/28 A kérdező kommentje:
5 évig a cigi volt a barátom,már így is nehéz.
2012. máj. 26. 08:02
 15/28 anonim ***** válasza:
Nekem pedig 22 évig, és 32 éves vagyok. Ne akarj idáig eljutni.
2012. máj. 26. 10:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, azt akarod mondani hogy 10 évesen szoktál rá??!!?!

Hát ez azért durva, kiváncsi vagyok hogy hogy jutottál el idáig.:D

2012. máj. 26. 13:31
 17/28 anonim ***** válasza:
Na jó, 11, de lassan 33 vagyok. A dolog nagyon egyszerű. 6 éves koromtól fogva sportoltam (judo), de egy kisebb szívbillentyű betegség miatt édesanyám eltiltott (több orvos mondta, hogy emellett lehet csinálni, de addig hurcolt orvostól orvosig, amíg egy rá nem vágta, hogy nem lehet). Ebben az időben halt meg a nevelőapukám is. Elkezdtem sport helyett (mert ugyan beíratott ping pongozni a judo helyett /ahol jóval többet kellett ugrálni/, na de szerintem ez nem szorul magyarázatra) lógni a lakótelepi fiatalokkal, és ott kezdtem el cigizni.
2012. máj. 26. 14:15
 18/28 anonim válasza:

Nem..

Most gondolj bele...azért fizetsz hogy hamarabb halj meg.Szerintem nem éri meg :)

13/L

2012. máj. 26. 20:02
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát igen, de van aki hamarabb seretne meghalni, és akik nem tudtak addig várni azok az öngyilkosok.
2012. máj. 26. 20:04
 20/28 anonim ***** válasza:

Ezen az állapoton a cigi nem fog segíteni. Ugyanúgy egyedül fogod magad érezni, ugyan ezek a problémáid lesznek, csak 2-3 percnyi örömöt szerzel magadnak, aztán minden ugyan olyan szar lesz, nekem elhiheted, én is azért cigiztem, mert egy időben az volt az egyetlen vigaszom, én bevallom, 1-2 alkalommal még rá szoktam gyújtani, amikor rossz passzban vagyok és úgy gondolom,hogy az majd megoldja minden problémámat, de utána általában megbánom.

Írj egy privit, beszélgetnék veled.

21L

2012. máj. 30. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!