Elektromos cigit szívók véleményére lennék kíváncsi?
Figyelt kérdés
Mivel az E-health-ról elég sok rosszat olvastam ezért ezt néztem ki:
Ismeri valaki esetleg.
Ha az e-helth-ról lennének pozitív tapasztalatok azt is szívesen meghallgatnám.
Illetve ha jó áron tud valaki jót ajánlani ;)
Nem volt még ilyen cigim, 2 napja cigiztem... de hiányzik a pótcselekvés.
Érdemben kérek tanácsokat... idióta unatkozó emberek kíméljenek!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 24. 14:41
1/4 anonim válasza:
Görgess le a kapcsolódó kérdésekhez, és ott a válaszokból több mindent meg tudhatsz.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt,amikor letettem és nálam az e health bevált,akármilyen kis sz@r.Vagy javaslom még a vizipipát,bár az nem igazán hasonlít a dohányzás élményére,mert macerás naponta többször meggyújtani.
4/4 anonim válasza:
Ez majdnem ugyan az, mint az e-healt, csak más néven fut. A cigi alaku és méretü készülékek kerülendők, ezekről sok jó véleményt nem fogsz hallani, legfeljebb a forgalmazóktól. Javaslom az elektromos cigaretta fórumok olvasását, illetve az alábbi linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!