Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tudtok az elektromos cigirol?

Mit tudtok az elektromos cigirol?

Figyelt kérdés

Valaki legyen szives elmagyarazni, hogy hogyan mukodik, mi kell hozza?

Nem egeszen vilagos azokon az oldalakon, ahol reklamozzak, hogy akkor most meddig tart egy darab, mi kell bele, mit kell tolteni.

Leirna valaki pontosan a reszeit?

En nem dohanyzom, csak a parom. Mindig mondogatja, hogy le szeretne szokni, de mar tulajdonkeppen nagyjabol beletorodtem (majd 8 ev alatt), hogy nem fog leszokni. En csak az egeszsege miatt aggodom es hallottam, hogy ez egy egeszsegesebb megoldas, amellett talan segithet a leszokasban, de legalabb is nem jar szemettel, nem karosit masokat. Azt is hallottam, hogy meg olcsobb is lehet akar, mint a normal cigi.

Kulfoldon elunk, itt legolcsobban 1000 forint egy doboz cigaretta, es ha azt mondjak, hogy otthoni viszonylatban olcsobb, akkor itt plane.

Meg nem mondtam neki, egy-ket napja bukkantam ra erre a megoldasra, de ha teljesen mindent fogok tudni rola es tudok majd valaszolni a kerdeseire, talan jobban ra tudom venni, hogy tegyen egy probat vele.

Celom: egeszseget jobban megovni, csokkenteni a kiadast a cigire, megszuntetni a kellemetlen mellekhatasokat (buz, fust), es ha lehet, leszoktatni a cigirol. De belenyugodnek, ha ezt szivna elete vegeig, az elsodleges cel az egeszsege.

Elore koszonom a valaszokat.

2012. máj. 18. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szakszerű segítséget itt kapsz: www.ecigiforum.com

Készüléket innen érdemes szerintem rendelni: www.ecigionline.hu

Folyadékot hozzá pedig innen: www.eliquid.hu

Egyébként a fórumban vannak "alap olvasnivalók", azok bemutatják részletesen a különböző típusok működését, az után pedig tedd fel a kérdésed (regisztráció kell) és szerintem szívesen segítenek benne.

2012. máj. 18. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem akartam leszokni, csak az általad emlitett okok miatt átszokni, mert szeretek dohányozni. Én január elején tértem át az elektromosra és azóta reggel a kávét az ágyban iszom és közben e-cigizek. Ha egy normális cigit választasz, azzal nagyon könnyü az átállás, persze ezt egy kicsit akarni is kell. Az íze egy kicsiz más, jobb, tisztább, finomabb, a használatát hamar meg lehet szokni.

Működési elve és alkatrészei:

Akkumulátor - ez biztosítja a szükséges feszültséget. Van automata (szívás hatására kapcsol be és izzít) és nyomógombos (az akksin található nyomógomb megnyomásakor izzít)

Patron (kazán) - ebbe kell beletölteni a folyadékot (liquidet), valamint található benne egy fűtőszál, ami feszültség hatására izzani kezd és párologtatja a liquidet. Ezt a gőzt szívod be a hagyományos dohány füst helyett. Nekem integrált patronom van, ez azt jelenti, hogy a patron és a kazán egy házban van elhelyezve, mert létezik olyan is, ami külön-külön alkatrészekből áll.

Kb 10e egy jó készülék, viszont olcsót, cigaretta alakut és méretüt nem ajánlott vásárolni.

Ezt az összefoglalót érdemes elolvasni, sok hasznos infó található az e-cigiről a kezdőknek.

2012. máj. 19. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Hoppá, a link lemaradt:

[link]

2012. máj. 19. 00:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Valamiert nem mukodik a link. Lehet azert, mert kulfoldrol akarom megnyitni?

Koszonom az infokat. Probalok mindent megtudni rola es remelem ra tudom venni paromat, hogy kiprobalja. Majd ezt az agyban e-cigizest megemlitem neki, hatha ettol majd "beindul" a temara, hogy idebenn a lakasban is dohanyozhat, sot, autozas kozben is:D

En is azt neztem, hogy vannak olcsobb fajtak meg dragabbak es azt gondoltam, biztos a dragabb a jobb, az olcso "utanzat" -nak nem sok hitelt adok. Az is lehet, hogy most otthon veszem meg magyarba, mert megyek haza a jovo heten es most nagyon jol valtjak a penzem.:D Megnezegetem a cigiket, amiket linkeltetek.

Csak majd azt kell kitalalni, hogy milyen erossegut kell venni. O kek cigit szokott szivni otthon is, meg idekinn is. De most igy hirtelen nem tudom a nevet a ciginek.

2012. máj. 19. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A link amit küldtem, egy pdf fájl. Googlébe írd: bagóügyek
2012. máj. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!