Elektromos cigi. Tudsz segíteni?
Enyém ilyen és akár 2-3 napig is kibírja, ha nem szívom állandóan. Nem olcsó. de próbáltam az olcsókból is és szart sem érnek. Hamar lemerül, drága hozzá a parton, nincs rendes gőze... Nekem bejött. :)
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
Tudom, hogy elsősorban akarat kérdése az egész, de eddig úgy még nem sikerült. Gondoltam, ez legalább nem káros.
Én úgy tudom, lehet olyat venni, amiben nincs nikotin, mégiscsak jobban tartom ha már olyanra költök és olyat szívok, ami legalább nem ártalmas, és nem leszek full büdös tőle. Persze aztán ezt is elhagynám :)
Utolsó válaszoló: megnéztem, ez valóban drágább, de a havi cigifogyasztásom többe kerül ennél :(Tehát ha ez tényleg beválik, akkor nekem megéri.
10e körül már lehet kapni jó készüléket. Az ego jó választás, de érdemes szétnézni, hogy hol, mennyibe kerül. Javaslom, hogy nagy (legalább min. 900mAh, vagy annál nagyobb) akksit vegyél, nekem 1100mAh-es van, az kibír egy napot simán. A patronból(kazán) sokféle van, mivel egy patron kb 2-4 hetet bír ki (kb 600Ft/db), mindíg érdemes újfajtát kipróbálni, kinek melyik válik be. A liquid folyadék, amit beletöltesz, abbol is rengeteg féle, fajta létezik, ezzel is érdemes kisérletezni (nekem 1 hét = kb 10ml liquid = kb 7-800Ft). Ezekből létezik nikotinos (gyengéb, közepes, erősebb), valamint a nikotin mentes változat, sokféle ízesitésben. Mindenféle képpen nikotinosban gondolkozz, mert a nikotin mentes mellett, kívánni fogod a hagyományos bagót (saját tapasztalat), aztán ráérsz áttérni a mentesre fokozatosan.
Én 20 év dohányzás (napi 1-1,5 doboz kék bond) után, elég könnyen áttértem az elektromos fajtára, de a vásárlás előtt napokig, hetekig a fórumokat olvasgattam. Az akarat mindenképpen kell, ha az megvan, gyerekjáték lesz az átállás.
Ezt olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!