Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elektromos cigi. Tudsz segíteni?

Elektromos cigi. Tudsz segíteni?

Figyelt kérdés
Szeretnék áttérni az elektromos cigire,egyrészt mert egészségesebb, hisze gőzt szívok be nem nikotint, másrészt hátha segít a leszokásban. Személyes tapasztalatok érdekelnének,hogy kinek mennyire jött be, tényleg pótolja-e a rendes cigit, illetve hogy mennyibe kerül egy jobb fajta, de mégsem méregdrága darab. Előre is köszönöm!
2012. máj. 11. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! A családban elég sok mindenki próbált meg leszokni vele.Én is beleszippantottam, nem ugyanaz.A legolcsóbb fajta pár ezer forint,patronnal együtt.De azt egy nap 4-5* is kell tölteni,és nincs bevizsgálva.Ha veszel,mindenképp inkább drágábbat.A családból egy ember szokott le vele, a többiek nem.Én sem.Úgy döntöttem,hogy úgy szokok le,hogy leteszem,és kész!De én nagyon ekartam.Így sikerült.Este eldöntöttem,hogy másnap nem gyújtok rá,reggel olyan kómás voltam,hogy refleből rágyújtottam,akkor jutott eszembe, hogy hoppá, elnyomtam,és azóta sem gyújtottam rá.Ennek már 2 hónapja.Szóval szerintem leszokni a mozdulatról is le kell, nem csak a nikotinról.Ha egy kiskanállal mennék le rágyújtani,akkor az is cigizés lenne szerintem. Bocsi,hogy hosszú lett! Sok sikert!
2012. máj. 11. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Elektromos cigivel és nikotint szívsz be, csak káros anyagokat nem fújsz ki.
2012. máj. 11. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Már ha nikotinost veszel :D
2012. máj. 11. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
1-nek igaza van.Én e cigivel szoktam le,pár hónapja nem volt a kezemben rendes cigi.De azt tapasztaltam,hogy elsősorban nem a nikotinfüggőségtől kell megszabadulni,mert az nudli,meg sem érzed,hanem a pszichéstől.A mozdulatsorról és a pótcselekvésről kell lemondani.Na,ez a nehéz.Nekem ez azért volt durva,mert sokat szoktam agyalni,mindig gondolkodok valamin és ezt cigi mellett kiélhettem.De amikor nincs a kezemben semmi,akkor gáz van.Pl az,hogy nem tudok aludni,mert folyton agyalok valamin.Ha tényleg le akarod tenni,akkor ne használj pótcselekvést helyette,mert azzal csak megnehezíted a dolgod.Én is megbántam ezt az e cigit.Igaz,az elején jónak tűnt,mert 4 nap nélkülözés után pótolta a cigit,de 2 hónap után gáz,hogy még mindig hiányzik.Úgyhogy nem érte meg.
2012. máj. 11. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Enyém ilyen és akár 2-3 napig is kibírja, ha nem szívom állandóan. Nem olcsó. de próbáltam az olcsókból is és szart sem érnek. Hamar lemerül, drága hozzá a parton, nincs rendes gőze... Nekem bejött. :)

2012. máj. 11. 16:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát!

Tudom, hogy elsősorban akarat kérdése az egész, de eddig úgy még nem sikerült. Gondoltam, ez legalább nem káros.

Én úgy tudom, lehet olyat venni, amiben nincs nikotin, mégiscsak jobban tartom ha már olyanra költök és olyat szívok, ami legalább nem ártalmas, és nem leszek full büdös tőle. Persze aztán ezt is elhagynám :)

Utolsó válaszoló: megnéztem, ez valóban drágább, de a havi cigifogyasztásom többe kerül ennél :(Tehát ha ez tényleg beválik, akkor nekem megéri.

2012. máj. 11. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? Mióta dohányzol ? Egy nap mennyit szívsz és milyen fajtát? Sok sikert a leszokáshoz:)
2012. máj. 11. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok és 5 éve. Lila multit szívok, napi egy dobozt. Köszi :)
2012. máj. 11. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:

10e körül már lehet kapni jó készüléket. Az ego jó választás, de érdemes szétnézni, hogy hol, mennyibe kerül. Javaslom, hogy nagy (legalább min. 900mAh, vagy annál nagyobb) akksit vegyél, nekem 1100mAh-es van, az kibír egy napot simán. A patronból(kazán) sokféle van, mivel egy patron kb 2-4 hetet bír ki (kb 600Ft/db), mindíg érdemes újfajtát kipróbálni, kinek melyik válik be. A liquid folyadék, amit beletöltesz, abbol is rengeteg féle, fajta létezik, ezzel is érdemes kisérletezni (nekem 1 hét = kb 10ml liquid = kb 7-800Ft). Ezekből létezik nikotinos (gyengéb, közepes, erősebb), valamint a nikotin mentes változat, sokféle ízesitésben. Mindenféle képpen nikotinosban gondolkozz, mert a nikotin mentes mellett, kívánni fogod a hagyományos bagót (saját tapasztalat), aztán ráérsz áttérni a mentesre fokozatosan.

Én 20 év dohányzás (napi 1-1,5 doboz kék bond) után, elég könnyen áttértem az elektromos fajtára, de a vásárlás előtt napokig, hetekig a fórumokat olvasgattam. Az akarat mindenképpen kell, ha az megvan, gyerekjáték lesz az átállás.

Ezt olvasd el: [link]

2012. máj. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!