Kinek mi a tapasztalata ezekről az e-liquidekről? (lent. )
Amikor megvettem az elektromos cigarettám az e-c.hu-ról (EGO, Helix Halmeizeres cucc), akkor rendeltem egy kiwiset és az nagyon jó volt (közepes erősségű volt). Viszont az elfogyott, és rendeltem az E-cigionline-ról 2 féle folyadékot. Egy R4Y-t (mert azt hallottam h aza top), meg egy Áfonyásat. Mindekettőből 10-10 ml rendeltem közepes erősségben. Egyszerűen mindkettő undorító, és olyan torokhatása van h már az túl sok... Most úgy használom hogy mindkettőt összöntöttem, az egy kicsit jobb most.
Milyet ajánlotok aminek sok a füstje, édeskés de nem olyan nagyon erős karakteres és torokmarő íze van, hanem lágy...
köszi :))
Én is az ecigionline-ról rendelek, kifejezetten meg vagyok elégedve vele (árban is). Mondjuk én mentolost veszek a legerősebb ízben.
Ha az a bajod, hogy torokkaparó meg erős, akkor valószínűleg PG alapút rendeltél.
Rendelj VG (növényi glicerin) alapút, annak sokkal nagyobb a gőze és lágyabb az íze!
A kettőt lehet kombinálni is, pl veszel VG-s folyadékot és kevered a PG-s cuccot vele, akkor fele-fele aránynál pont jó a füst-torokhatás arány!
Van a honlapon egy leírás kezdőknek, abban pontosan le van írva, hogy melyik folyadéknak milyen az érzete, hogy lehet házilag keverni, minden kapható a kutyuláshoz is az ecigionline webáruházában. Az oldalnak van fóruma, sokezer hasznos hozzászólással!
Olvasd el a lötyikről szóló részt! Attól függ leginkább a TH meg a füst(gőz)!
Meg persze attól, hogy hány mA-es az aksid. Az EGO-nak is van 650-1100 (1300?)-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!