Az elektromos cigizőket is elítéli a társadalom, vagy csak a régimódi dohányosokat?
Szerintem meg a régi cigi értelmesebb mint az az elektromos szar. Soha nem venném a számba:D
Bár már semmilyen cigit nem veszek a számba. De elektromos... fúj
Onnan, hogy már próbáltam?:) Drágát is, olcsót is, tény, hogy a drága az kevésbé szar, de szerintem még mindig undorító. A füst az füst. Ez meg mi? Folyadék, benne nikotin, és egyéb kémiai szarok, felhevítve egy kis aksival, és azt a szart lélegezzük be? Mindegy, akinek bejött, az használja egészséggel, szerintem egy felkapott hülyeség lett, mint annak idején a vizipipa. De annak még több értelme van.
Cigiről leszokni meg szerintem nem cigivel kell. Akinek ezzel sikerült, annak gratulálok, örüljünk, hogy valamivel leszokott, de mikor itt is valaki írta, hogy ő már leszokott, hónapok óta csak elektromos cigit használ, közepesen erős patronnal.. Akkor végülis ő nem szokott le, nemigaz?:) ugyanolyan nikotinfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!