Tudnátok ajánlani olyan boltot Budapesten ahol kedvező áron tudok venni jó minőségű elektromos cigit?
Boltot nem tudok, de ebben megtalálható a korrekt webshopok listája is, számos egyéb info mellett.
Vannak kipróbálós boltok is, de tapasztalataim szerint jóval drágábbak, mint a webáruházak. Nagyon ajánlott a neten körülnézni, okos - videókkal is ellátott - fórumokban.
Pl. ecigiforum.com
#4-nek
Ez nagyon drága, ettől szinte mindenhol olcsóbb az e-cigi (pl. az eGo) is, az utántöltőről ne is beszéljünk!
# 5/6 és # 6/6-nak és az érdeklődőnek.
Az 5-ös válasz értékelhetetlen, ugyanis minden érvelés nélkül közli, hogy az általam ajánlott e-cigi bolt árai magasak, ami8 nem felel meg a valóságnak.
Erre bizonyíték a 6. válaszban említett üzlet, ahol minden legalább 1000.-Ftal drágább, mint az általam preferált [link] üzletben.
Sziasztok!
Én is a fent említett Üllői úti ecigi boltban szoktam vásárolni. És tényleg olcsóbb bolt mint amit fent említettek. pl: amit én szoktam venni mostanában az az Arrakis utántöltő folyadék, az pont annyiba kerül mint a gyártónál... [link] Én megértem, ha valaki ezt az oldalt reklámozásra használja, de legalább ne állítson valótlant. Mert ez az oldal pont nem arra van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!