Elítélendő vagyok mert visszaszoktam a dohányzásra?
Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok két gyerekkel.A párom nem dohányzik.Napi 3-4-5 szál megy el nálam.Amikor összejöttem a párommal akkor nem dohányoztam pontosabban már előtte évekkel letettem.Decemberbe mikor nagyon beteg lett a párom rászoktam megint.Most elítélendő vagyok?2012. máj. 24. 10:41
11/15 A kérdező kommentje:
Ha egy dobozzal szívnék egy nap akkor egész nap dohányoznék és nem haladnék a dolgommal.
2012. máj. 24. 11:17
12/15 anonim válasza:
Az hogy mennyit szívsz azon múlik főleg hogy hogy reagál a szervezeted a nikotinra. Nekem 13 évesen is kevés volt a napi 10 szál.
13/15 anonim válasza:
Nem vagy elítélendő, de ne kend másra a dolgot. Azon, hogy beteg a párod, nem segít a cigi. Ha 3 hónapig nem gyújtasz rá, minden elvonási tünet elmúlik, úgyhogy aki évek után is újra elkezd cigizni, az ne hivatkozzon semmire, mivel nem "eddig bírta cigi nélkül", hanem gondolt egyet, és ismét rászoktatta magát a cigire. Te döntésed volt ez is, szóval szerintem nem elítélendő, de ne próbáld meg másra kenni, ugyanúgy te vagy a felelős érte, mint amikor először rászoktál.
14/15 anonim válasza:
Nem vagy elítélendő. Sokkal nagyobb dolgok miatt sem ítélhetjük meg egymást.
Igazából neked kell eldöntened, hogy mennyire hasznos számodra.
15/15 anonim válasza:
Nem elítélendő, hanem egy hü.lye vagy !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!