Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elítélendő vagyok mert visszas...

Elítélendő vagyok mert visszaszoktam a dohányzásra?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok két gyerekkel.A párom nem dohányzik.Napi 3-4-5 szál megy el nálam.Amikor összejöttem a párommal akkor nem dohányoztam pontosabban már előtte évekkel letettem.Decemberbe mikor nagyon beteg lett a párom rászoktam megint.Most elítélendő vagyok?
2012. máj. 24. 10:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Miért lenne elitélendő?Én nem itéllek el ezért.
2012. máj. 24. 10:42
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz.
2012. máj. 24. 10:46
 3/15 anonim ***** válasza:

Ne bántsd magad!

Majd amikor már rendeződnek az otthoni körülmények, férjed egészsége is helyreáll, egész biztos, ugyanúgy le fogod tudni tenni, ahogy korábban is, amennyiben úgy döntesz.

Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, azzal pedig ne törődj, hogy mások mit gondolnak.

Mielőbbi jobbulást a férjednek!

2012. máj. 24. 10:48
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

Már alapból a kérdés is eléggé fura.

Ki ítélne el ?

Én ?

Semmit nem tudok rólad.

De ha elítélnélek az min változtatna ?

Ha neked jó szívni hát szívd.

Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

5/15 anonim ***** válasza:
Nem.Én is letettem,de lehet,hogy vissza fogok szokni,mert tetszik a dohányzás.Szerintem ha az ember nem esik túlzásba és nem megy el napi 1-2 dobozik,akkor semmi baj nincs vele.Meg amúgy sincs senkinek semmi köze ahhoz,hogy mit csinál egy vad idegen ember.
 6/15 anonim ***** válasza:
En sem itéllek el!
2012. máj. 24. 10:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Vedelem is ugyanez a helyzet. Bár én magam elítélem,nem szeretem a gyerekemet büdi kézzel megsimogatni,vagy megpuszilni,úgyhogy csak este szívok el egy szálat,miután lefeküdt. Szépen kiülök a teraszra,elnyúlok,nekem ez a lazulós rituálém. De csak egyszer.
2012. máj. 24. 10:54
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem elítélendő, csak butaság. 3-5 szál olyan kevés, hogy azt elhagyhatnád. És ha már kibírtad, hogy sokáig nem szívtad, kár volt újra nekikezdeni.
2012. máj. 24. 10:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Soha nem tudnék olyan mértékű dohányos lenni,hogy kijövök a boltból rágyújtok,kiteszem a lábam rágyújtok,megyek kerékpárral meg szatyorral ,de a cigi a kezembe vagy egyik kezemmel fogom a gyereket a másikba dohány.Nálam a dohányzás kikapcsol és úgy van értelme ha nem szívok sokat(akkor már nem élvezetes ,hanem unalmas) és ha szívom akkor leülök és mást nem csinálok .
2012. máj. 24. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
A gyenge jellem nem másnak rossz, hanem neked.
2012. máj. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!