Hany cigi utan szokok ra a dohanyzasra?
Nincs konkrét határ, hogy innnentől cigizek és pont. Egy ideig csak azért szívtam, hogy milyen jó érzés, milyen vicces, milyen új dolog, ha az ember lánya rágyújt-aztán egyszer csak elkezdett hiányozni. Ott volt a határ, ahol már nem én akartam a cigit, hanem a cigi engem, hogy ilyen hülyén fogalmazzak. De nem volt éles határ.
20/L
pontosan 12 és fél szál után fogsz rászokni.
(akkor leszel függő, mikor saját magadnak vásárolsz cigarettát, és ez a folyamat teljesen természetessé válik. értsd: minden reggel cigit veszel magadnak a sarki trafikban)
Én már tavaly óta cigizek.. Először csak ha megkínáltak, majd az első cigimet asszem januárba vettem meg. És azóta is csak min. kéthetente veszek, mert addig elég, mivel csak társaságba szoktam cigizni, meg néha egyedül, és mégsem szoktam rá, mert ha felkelek akkor nem az az első, hogy elszívjak egy cigit.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!