Milyen érzés az első tüdőzés? Nagyon fáj? Mondjuk egy 12-13 évesnek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 19:12
31/41 anonim válasza:
Az első tüdőzés, ah normálisan csinálod, semmi különös nincs benne, maximum beszédülsz, de az akár a 20 doboz ciginél is előfordulhat. Az a rossz érzés amikor még nem-tudja az ember pontosan, mi is az a tüdőzés, és lenyeli a füstöt véletlenül, na az nemkellemes.
32/41 A kérdező kommentje:
köszi :) amúgy jó volt....nem tudom milyen fajta volt mert csak a kezembe adtak 3 szálat :D
2012. máj. 7. 14:25
33/41 anonim válasza:
Mi volt benne a jó?
Folytatást hogy tervezed?
34/41 A kérdező kommentje:
néha-néha elszívok 1et de nem akarok rászokni....nem tudom mi volt benne a jó, egyszerűen csak tetszett
2012. máj. 7. 14:51
35/41 anonim válasza:
én a fűvel vagyok, így jóvolt tetszett, nemszeretnék rászokni, (mármint rendszerensen betépni) de őszintén szólva szívnék megint ha ugyadódna
36/41 anonim válasza:
Ha az a néha-néha nem minden héten van, hanem 1-2havonta akkor elmegy, de nagyon fiatal vagy még hozzá szerintem, nem okoskodni szeretnék, jobban járnál ha 18ig megtudnál lenni nélküle:)
37/41 anonim válasza:
De ne cigarettázz basqui, mert kiokádod a véres tüdődet és olyan leszel mint egy puttonyos takony...édesanyád mit fog szólni a halálos ágyad mellett, mikor vérbe leszel fagyva, és búcsúzkodik? Szükséged van rá, szívjad akkor, de figyelmeztetlek, hogy megdöglesz tőle.
38/41 anonim válasza:
Rágyújtottál azóta kérdező? Ha igen milyenre? Milyen volt?
39/41 anonim válasza:
1. A szőkékről azért mondják hog y hülyék mert azok is (legalábbbis elég nagy százalékuk) bár most már látom hogy a barnák is egyre hülyébbek.
2. Te azért vagy hülye mert tönkre teszed az egészséged pár kis hülyeség miatt. Ha pedig képes vagy erre akkor nagyon remélem hogy sokat fogsz szenvedni hogy megtanuld a leckét mert az olyanok mint te nem képesek másból tanulni.
40/41 anonim válasza:
asszem tom ki vagy véletlenül nem Ineznek hívnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!