Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen érzés az első tüdőzés?...

Milyen érzés az első tüdőzés? Nagyon fáj? Mondjuk egy 12-13 évesnek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 19:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
54%
ne tüdőzd le. sőt, ne is szívj többet. azt hiszed, vagány vagy, nagyfiú? a francokat, szánalmas vagy.
2012. máj. 6. 19:39
 12/41 A kérdező kommentje:
lány vagyok....
2012. máj. 6. 19:39
 13/41 anonim ***** válasza:
54%
na majd meglátjuk! ;) 12. Amúgy engem is tiltottak tőle, én is kipróbáltam. Nem tetszett, de mégis rászoktam. Ma már bánom. Te is ki fogod... és aztán bánni fogod! De hát így megy ez...
2012. máj. 6. 19:50
 14/41 anonim ***** válasza:
Nem vagy szánalmas, de most kell erősnek lenned és nem engedni a csábításnak :). Vigyázz magadra mert te is megbánod :( csak akkor már késő. Tudom eleinte jól esik, de később már az sem, csak a hiányát érzed, hogy rosszul vagy, ha nem tudsz szívni... Reggel köhögsz... Hagyd abba lécii értünk, dohányosokért :)
2012. máj. 6. 19:50
 15/41 A kérdező kommentje:
nem tudom abbahagyni...meg a barátaim is. ők idősebbek pár évvel és cigiznek és ha ők megbetegszenek akk én is...szeretem őket
2012. máj. 6. 19:53
 16/41 anonim ***** válasza:
De te ne menj a barátaid után ha igazán szeretnétek egymást, akkor vigyáznátok egymásra, nekem volt ilyen barátnőm, aki mindig kérlelt, hogy ne és ez az igaz szeretet, a többi barátnőmmel együtt vittük egymást a rosszba :(. Bánom, hogy nem hallgattam arra aki jót akart nekem, nemcsak a jelent figyelve... Tudom most is nehéz lehet abbahagyni, de ez az idő múlásával még rosszabb lesz :(
2012. máj. 6. 20:11
 17/41 A kérdező kommentje:
tehát úgy enne a legjobb ha a az a baráti társaságunk összes tagja leszokik....de ez nem fog menni mert én még abba tudnám hagyni meg még páran közülünk de többen nagyon nehezen szóval inkább megyek velük. Amugy a társaságból senki nem kért arra hogy én is cigizzek, én csak így láttam jónak....külöben is érdekelt hogy milyen lehet
2012. máj. 6. 20:18
 18/41 anonim ***** válasza:
85%
te nagyon buta vagy, már bocs.
2012. máj. 6. 20:20
 19/41 anonim ***** válasza:
84%

Az én egyik baráti társaságomban is hatan vagyunk, csak én nem dohányzom.

Nem kéne követned a csordát, mert lehet, hogy a vágóhíd felé mennek!

2012. máj. 6. 20:20
 20/41 A kérdező kommentje:
de rossz érzés tudni hogy ők teszik tönkre magukat
2012. máj. 6. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!