Milyen érzés az első tüdőzés? Nagyon fáj? Mondjuk egy 12-13 évesnek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 19:12
11/41 anonim válasza:
ne tüdőzd le. sőt, ne is szívj többet. azt hiszed, vagány vagy, nagyfiú? a francokat, szánalmas vagy.
12/41 A kérdező kommentje:
lány vagyok....
2012. máj. 6. 19:39
13/41 anonim válasza:
na majd meglátjuk! ;) 12. Amúgy engem is tiltottak tőle, én is kipróbáltam. Nem tetszett, de mégis rászoktam. Ma már bánom. Te is ki fogod... és aztán bánni fogod! De hát így megy ez...
14/41 anonim válasza:
Nem vagy szánalmas, de most kell erősnek lenned és nem engedni a csábításnak :). Vigyázz magadra mert te is megbánod :( csak akkor már késő. Tudom eleinte jól esik, de később már az sem, csak a hiányát érzed, hogy rosszul vagy, ha nem tudsz szívni... Reggel köhögsz... Hagyd abba lécii értünk, dohányosokért :)
15/41 A kérdező kommentje:
nem tudom abbahagyni...meg a barátaim is. ők idősebbek pár évvel és cigiznek és ha ők megbetegszenek akk én is...szeretem őket
2012. máj. 6. 19:53
16/41 anonim válasza:
De te ne menj a barátaid után ha igazán szeretnétek egymást, akkor vigyáznátok egymásra, nekem volt ilyen barátnőm, aki mindig kérlelt, hogy ne és ez az igaz szeretet, a többi barátnőmmel együtt vittük egymást a rosszba :(. Bánom, hogy nem hallgattam arra aki jót akart nekem, nemcsak a jelent figyelve... Tudom most is nehéz lehet abbahagyni, de ez az idő múlásával még rosszabb lesz :(
17/41 A kérdező kommentje:
tehát úgy enne a legjobb ha a az a baráti társaságunk összes tagja leszokik....de ez nem fog menni mert én még abba tudnám hagyni meg még páran közülünk de többen nagyon nehezen szóval inkább megyek velük. Amugy a társaságból senki nem kért arra hogy én is cigizzek, én csak így láttam jónak....külöben is érdekelt hogy milyen lehet
2012. máj. 6. 20:18
19/41 anonim válasza:
Az én egyik baráti társaságomban is hatan vagyunk, csak én nem dohányzom.
Nem kéne követned a csordát, mert lehet, hogy a vágóhíd felé mennek!
20/41 A kérdező kommentje:
de rossz érzés tudni hogy ők teszik tönkre magukat
2012. máj. 6. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!