Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen érzés az első tüdőzés?...

Milyen érzés az első tüdőzés? Nagyon fáj? Mondjuk egy 12-13 évesnek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 19:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Tudom nálunk is ugyanez volt kíváncsiság, minket sem kényszerített senki...de nagyon jó lenne, ha felvetnéd az ötletet a barátaidnak. Később megbánod, mint mindenki, nekem is 1000x mondta apum, hogy ne, mert amikor megbánom már késő. Lehet le is tudnék szokni, de a párom már 20 éve cigizik, és nem tudja abbahagyni. Én meg azért mert állandóan látom ahogy cigizik...szóval érted :D. De a legjobb az lenne, ha együtt hagynátok abba :). Csináljatok helyette mást: sportolás tv-zés popcornnal...akármi :)
2012. máj. 6. 20:24
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

"és ha ők megbetegszenek akk én is...szeretem őket"

Miféle mentalitás ez? Fordított esetben nem hinném, hogy ők is ezt megtennék érted... De a szeretetnek tényleg nincs is nagyobb jele, minthogy együtt mentek ki füstölni, zseniális!

2012. máj. 6. 20:27
 23/41 anonim ***** válasza:

"de rossz érzés tudni hogy ők teszik tönkre magukat"

aha, tehát az a megoldás, hogy ezért te is tönkre teszed magad. hogy lehet valakinek ennyi esze???

2012. máj. 6. 20:35
 24/41 anonim ***** válasza:
53%
Ha az apád lennék, addig ütnélek amíg fel tudod emelni a kezed a szádhoz.
2012. máj. 6. 20:36
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy megütödnéd csak jobban megharagudnak rád. És ugyanúgy cigiznek tovább. Engem is megvertek miatta, de hamar rájöttek, hogy így csak nagyobb bajt csinálnak. Gyűlöltem őket emiatt és persze a "rossz" barátaimat még jobban imádtam. Egyszer sikerült egy évre leszoknom, amikor anyum szinte sírva kért én meg megígértem neki, de jött egy vizsgaidőszak, amin beidegeskedtem és annyi :( most 24 évesen megint, mindig cigizek. De ti hagyjátok abba együtt :)
2012. máj. 6. 20:43
 26/41 anonim ***** válasza:
Én is olyan baráti társaságban vagyok, ahol mindannyian cigiztünk. mondjuk mi 18-20évesen, nem kis hülye 12évesként, de lényeg, hogy jóideig mindig együtt jártunk mindenhova cigizni, én leszoktam nemrég, ők meg nem. ugyanúgy együtt járunk mindenhova, csak én nem cigizek, és nem csinálunk belőle problémát :D Nehogymár a cigi tartson össze barátságokat.
2012. máj. 6. 21:11
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
te szőke vagy ugye? vagy lehet hogy a szüleid rokonok voltak mert olyan kicsehszett hülye vagy hogy ilyet még senki nem látott... menj a barátaid után és 10 év múlva meg halj meg tüdőrákban.. neked már úgyis mind1, ekkora IQ mennyiséggel még építőmunkásnak se tudnál menni mert összedölne az amit építettél.. most vagy a hülye barátaid után mész és 5 év múlva meg majd sírsz h milyen balfahsz voltál vagy befested a hajadat barnára és nem fogsz velük cigizni 13 évesen. Remélem a szüleid majd ezt megtudják, te gyökér..
2012. máj. 7. 00:18
 28/41 A kérdező kommentje:

sötétbarna. de nem tudom, őszintén, tényleg nem értem az olyan embereket akik a szőkékre azt mondják hogy hülye.

1.Jól néz ki a szőke

2.egy ember lehülyézte őket, ment utána a többi barom (most akkor ki is a hülye?!)

3.sok embert bánthatsz meg ezzel.

Most pedig elgondolkoztam azon, hogy vajon kinek nagyobb az IQ-ja. Aki fiatal de cigizik, vagy aki idősebb, mégis azon a szinten van hogy hajszín miatt lehülyéz sok-sok embert akik igazából semmiről nem tehetnek...nem tudom

2012. máj. 7. 06:10
 29/41 anonim ***** válasza:

Milyen fajtával próbáltad ki?

Mi a célod ?

Az a gond, ha rászoksz, kényszerből kell majd szívnod még ha rosszul fog esni akkor is és sajnos akár így is járhatsz

[link]

Fajtától függ hogy milyen lesz. Én 19évesen kékmultival próbáltam ki. Milyen fajtát szívnak a haverjaid?

Inkább hagyd az egészet fejlődésben lévő szervezet vagy nagyon árt most neked a cigi.Várj 18-20ig szerintem.

2012. máj. 7. 06:44
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem határozottan jó érzés volt. Nem fájt. Mondjuk én 14 évesen szoktam rá, előtte nem cigiztem.

Egyébként a baráti társaságból egy csaj nem cigizik (meg még egy, aki havonta leszokik xD), de nem nézzük ki őt sem. Jön ki velünk cigizni, max nem füstöl semmi a kezében, amíg röhögünk meg dumálunk.

20/L

2012. máj. 7. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!