Cigisek, akik eldobjátok a csikket az utcán! MIÉRT TESZITEK? (Ne mondja semelyik dohányos, hogy még nem fordult vele elő, mert nem hiszem el. )
Ha lenne csikkes, akkor én oda tenném. Még ha nem is minden sarkon, de legalább 500m-enként. (akkor elvinném addig), de így, hogy nincs.. nem fogom zsebre tenni.
Amúgy szerintem is gusztustalan dolog eldobni. De zsebre tenni még inkább
miért hova tegyem a csikket? majd a kezembe csikkel fogok szaladgálni? :D
ahol van a közelben kuka ott természetesen a kukába dobom, egyébként ha nincs eldobom de előtte meggyőződök arról, hogy rendesen eloltottam-e
már megint egy dohányosüldözö sztereotíp kérdés..én egy üres cigis dobozzal mászkálok mindig és belerakom a csikket.
nem mellesleg a cigi legalább lebomlik még ha valamelyik el is meri dobni, és valamiért a növények is nagyon szeretik (tényleg..)
most pedig menj át az "új kérdés" fülre, és ird ki hogy:
"Piások,akik eldobjátok az üveget az utcán!MIÉRT TESZITEK?(Ne mondja semelyik alkesz,hogy még nem fordul vele elö,mert nem hiszem el)
na ezt még kb 100 000 000 dologgal. és ha mindenki szentlélek és magába nézne mit csinál , vagy hogy a kib.szott autója pl mennyire szennyezi a rojtosrakurt környezetet,utána vonjon felelősségre egy dohányost,mit dobál el egy papirdarabot..istenf-szátmár
Üdv!
Én nem értem a dohányosokat. Pedig én is kipróbáltam anno.
Köhögtem tőle, meg folyt a füsttől a könnyem. De egyéb pozitív hatást nem tapasztaltam. Gondolom ezért rá sem szoktam.
De nézzük mit is gondolok róla.
1.Megveszik a drága cigerettát
2.Elszívják a drága cigerettát
3.Eldobják a drága cigerettát
Összegzés: Vesznek valamit amivel károsítják a szervezetüket majd a maradékot eldobják. És ekkor kérdem én mi a jó ebben????????
1 doboz cigi 770FT*365= 281050FT/Év
Ebből már kijönne minden évben 1 hét jófajta nyaralás is.
Dehát mindenki maga tudja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!