Mikortól mondjuk, hogy valaki dohányos?
Az ilyenre szokták azt mondani, hogy társasági dohányos, vagy kocadohányos. :D
De gondolj bele, ha meglát egy fiú, épp mikor dohányzol, neki az jön le belőle, hogy ez a lány cigizik, és lehet, hogy pont emiatt nem fog odamenni hozzád.
Tehát az emberek szemében dohányos vagy.
Komoly kapcsolatban élek, és 1 kislány anyukája vagyok, szóval nem zavar a "fiúk" mit gondolnak :D
De köszönöm a választ ;)
Szerintem az még nem számít dohányosnak.
Csak arra figyelj, nehogy később többet kívánj.
A szülés előtt nagy dohányos voltam napi 1 dobozzal elszívtam, érdekes, a heti 1 szálnám nem is kell több, sőt, a páromon például kifejezeztten zavar a cigifüst (ő napi 1 dobozt termel).
Nem gondolom, hogy visszaszoknék, az a heti 1 szál pont elég!
Szülés után sajnos én is pont így szoktam vissza. Először az volt, hogy jaj, csak akkor gyújtok rá, ha társaságban vagyok, ami úgy havi egy alkalom volt, amikor beültünk valahová a baráti társasággal, akkor 1-2 szálat elszívtam, aztán egy hónapig semmi. Utána jött az, hogy egy héten 1-2 szál belefér. Aztán lett az, hogy vettem egy doboz cigit, hogy "legyen", ebből nagyon hamar az lett, hogy vacsi után egy szálat elszívok, mert miért is ne, aztán már ebéd után is, és hipp-hopp az lett belőle, hogy pont annyit dohányzom, mint mielőtt terhes lettem.
Én nagyon irigylem azokat, akik tényleg csak akkor gyújtanak rá, ha olyan a helyzet, és amúgy nem cigiznek. Mert az igazat megvallva, én szeretek cigizni. De az bőven jó lenne, ha csak ilyenkor gyújtanék rá, máskor nem. De szerintem aki egyszer már rászokott, hiába hagyja abba egy időre, általában nem tud megmaradni ezen a szinten.
Remélem neked azért sikerül. Én a magam részéről még azt is erős kijelentésnek tartom, hogy terhesen leszoktam a cigiről. Szerintem soha nem is szoktam le róla, csak egy hosszabb ideig nem dohányoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!