Valóban az a véleményetek, hogy haljon meg minden dohányos?
Nem. Nem ítélem el én a dohányost, ha normálisan teszi.
Attól hányingert kapok, ha az arcomba fújja, gyerek mellett rágyújt, terhesen bagózik. Meg azt, aki ha ott van mellette a kuka, akkor is a földre dobj a csikket. Az olyannal felnyalatnám legszívesebben.
Én csak azt szeretném, ha a dohányosok megértenék, hogy ezzel nem csak maguknak ártanak, hanem a nem dohányosoknak is.
Persze, hogy ki akarják mindenhonnan tiltani, mert így annak is szívnia kell, aki nem szeretné. És valljuk be, nem azt kell normálisnak tekinteni, hogy vki dohányzik.
Dohányozzon otthon, vagy kint az utcán (de ott azért nézzen szét, hogy kire fújja a füstjét...), legyen mindenhol kijelölt dohányzó hely.
De ne várják, hogy mindenhol lehessen bagózni, azért, mert nekik jogaik vannak...
Abban egyetértek, hogy a terhes nő ezzel árt a gyerekének. De amit itt leírtál: Ha földre dobja a csikket, azért van az utcaseprő, (legalább ő neki is van munkája).
Itt már megint semminek tekintik a dohányosokat, azt hiszitek, hogy csak ti vagytok ezen a földön? Megint csak magatokra gondoltok.
Nem csodálkoznék, ha pár éven belül ki lenne írva mindenhova, hogy hajtóvadászat indul a dohányosok ellen.
"A terhes, dohányzó nők meg undorítóak, ha annyira szeretné azt a babát, akkor tegyen meg ennyit érte."
Én őket alaposan megbüntetném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!