A spangli leépít? Mondjuk ha hetente 1x csinálom?
"te már rég le vagy épülve"
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD
leépíti az egódat.
azok az ismerőseim, akik régóta, napi rendszerességgel tépnek vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak, munkájuk megbízhatóbb és többet túlóráznak másoknál, szó nélkül. Általában az akadályok nem teher nekik, hanem kihívás. Érdekesebb gondolatik vannak, jobb beszélgetőpartnerek. Mindenkihez pozitívan állnak, nincsenek előítéleteik.
figyeljetek én a következőt mondom:
aki használja használja.aki meg nem nem:D most felesleges vitatkozni,nem értem néha az embereket -.-
most attól mert szerintem a fű nem jó,nem azt jelenti h rossz ember vagyok / éppenséggel jó.
az ilyen kis vitaköcsögök miatt teljesen ki vagyok akadva:D
nem azt akartam mondani, hogy azért dolgoznak jól mert nem érzik a terhelést, dehogynem érzik, ugyanúgy mint mások. De megváltozik a hozzáállásuk. És azt sem állítom, hogy a fű miatt, de tény, hogy akik füvet szívnak mind ilyenek. (soha nem olvastam utána, de meggyőződésem, hogy tartósan lecsökkenti a MAO szintet.)
Hozzáteszem, akikre most gondoltam sportolnak, olvasnak gyereket nevelnek (többségük 30-40 közötti) és általában jobb egészségnek örvendenek, mint azok a kollégáik akik alkohollal és nikotinnal tompítják a stresszt.
lehet nem beengedni kéne egy új tudatmódosító szert, hanem a régieket egy kevésbé káros alternatívával leváltani.
még mindig 9-es hozzászóló vagyok
annyit szeretnék hozzátenni még, kb fél éve olvastam egy tanulmányt a vezetés és alkohol/fű kapcsolatáról. A konklúzió szerint a koordinációs készség, egyensúlyérzék, memória egyaránt romlott a két szernél, az olkoholos befolyásoltság alatt álló nem tudott korlátairól (értsd még bevállalósabb volt, mint józanul), addig a füves óvatosabb lett: lassabban és megfontoltabban vezetett.
Ez nem tartozik ide, csak eszembe jutott.
És mielőtt bárki a fű dicsőítésével vádolna: erről szó sincs. A kérdésre válaszoltam csak: Értelmes (heti egy ilyen) szerhasználat mellett (mondjuk heti egy ilyen) nem épít le a spangli, hanem akár hasznos is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!