Cigisek, akik eldobjátok a csikket az utcán! MIÉRT TESZITEK? (Ne mondja semelyik dohányos, hogy még nem fordult vele elő, mert nem hiszem el. )
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 17:15
2/36 tetro válasza:
hát erre nagyon sok érdemi válasz lesz...
3/36 anonim válasza:
én már nem dohányzom, de mindig csak akkor dobtam el, ha nem volt a környéken kuka. volt, hogy 5-10 percig sétáltam a kezemben a csikkel, sehol semmi és eldobtam. amúgy mást még nem, mert ha papírról van szó, zsebrevágom.
4/36 anonim válasza:
Mindenféle ember dobál el mindent. Magam nem dohányzom, nem akarom védeni a bagósokat, de tényleg üdítősüvegtől papír zsebkendőn át az almacsutkáig mindenféle dolgot dobálnak el emberek. Kétségtelen, csikkből többet lehet látni a földön.
5/36 anonim válasza:
De az almacsutka legalább lebomlik... :)
Amúgy tényleg undorító, de tényleg nagyon kevés szemetes van...és ezt nem azért írom, mert én dohányzok (mert amúgy nem), de más szemetet is körülményes kidobni. Én is mindent zsebre/táskába vágok inkább, mint kukát keressek...
6/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én sem dobok el semmit, van zsebem, nem zavar ott semmi, majd később kidobom.
2012. márc. 25. 17:38
7/36 anonim válasza:
oké, hogy a zsebedbe dugod a használt zsepit és ehhez hasonló szemetet, de azért az égő csikket nem hiszem, hogy oda dugnád... :)
8/36 A kérdező kommentje:
Elnyomnám, és zsepibe csavarnám. Úgy nem jó?
2012. márc. 25. 17:44
9/36 anonim válasza:
Én nem dohányzom, nem dobnám el a csikket, valószínű azért dobják el mert tényleg nagyon kevés kuka van, aki meg kuka mellett dobja el az annyit is ér. Én ismerek olyan embert aki visz magával kis zacskót és abba teszi ha nincs a környéken kuka.
10/36 anonim válasza:
Jahj Kérdező... az itt az egyetlen baj, hogy úgy vagy okos, hogy láthatóan nem találkoztál még közelebbről csikkel. Elmondok neked egy hatalmas újdonságot: BÜDÖS. Méghozzá rohadt büdös. Zsepin keresztül is, gyakorlatilag mindenen keresztül az. Ezért nem rakja zsebre senki. Az ember keresi a kukát, ha nincs, csatornába dobja, ha az sincs, akkor pedig igen, eldobja. Nem védek senkit, csak megint úgy fröcsög valaki a dohányosokra, hogy halvány lila gőze nincs a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!