Cigisek, akik eldobjátok a csikket az utcán! MIÉRT TESZITEK? (Ne mondja semelyik dohányos, hogy még nem fordult vele elő, mert nem hiszem el. )
Kedves #19!
Abszolút nem erről van szó :) Nem a talajbunkó dohányosokat vesszük alapul, mert ezekben az esetekben az EMBER maga paraszt, nem a dohányzás teszi azzá :)
Kérdező!
Itt az a gond, hogy áprilistól ellehetetlenítenek (ÁLLAMILAG!!!) egy szokást. Persze, a dohányzásra még nagyon sokat bólogatnak, "úgy kell a sok mocsoknak!", de ha mondjuk elsejétől nem sörözhetnétek nyilvános helyen? Így már más a leányzó fekvése, ugye?
Igen, előfordul hogy eldobom. (Nagyon ritkán) Miért? Mert nem járhatok az otthoni koponyás hamutartóval a kezemben a városban. Ha sehol nincs kuka, akkor mit csináljak? Hol nyomjam el? A homlokomon? :D Vagy a mellettem lévő fán?
A nagy cégek a tengerbe öntik a szennyvizet, ami papíron 'meg lett szűrve' vagy tonnaszámra égetik nem megfelelően a szemetet, van, aki otthagyja a veszélyes hulladékot az erdő közepén. És kin kérik számon a környezetvédelmet? A dohányosokon akik kéthetente eldobnak egy csikket a betonra. Meg azokon, akik fával fűtenek, meg nem energiatakarékos izzót használnak.
Sokszor volt olyan, hogy volt nálam üres sörösdoboz, akkor abbaraktam. :)
És megnyugodhatsz, pont tegnap csináltam hordozható hamutartót magamnak. :)
Másik 77%-os, abszolút egyetértek.
Kérdező! Így már megint más a kérdés. Kezdhetnénk rögtön azzal, hogy ha (állításod szerint) Te SOHA nem szemetelsz, és (egyébként nagyon helyesen) NEM érdekel, hogy mit gondolnak mások, akkor mégis miből gondolod, hogy másokat érdekel a véleményed, ÉS ha nem érdekel mások véleménye RÓLAD, akkor mégis miért érdekel mások véleménye másokról? Nem értem a logikát a kérdésed feltevése mögött :)
Az okoskodó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!