Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudok leszokni a cigirôl?

Hogyan tudok leszokni a cigirôl?

Figyelt kérdés
15 èves fiú vagyok ès sajnos már 1 ève cigizek ès nem tudok leszokni.. Valmi segístèggel pl. e-cigi. hol tudok olyat venni??
2012. febr. 15. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
elektromos cigi!vagy ha a szüleid nem adnak rá pénzt!amúgy meg csak elhatározás kérdése,és le lehet tenni!még annak is,aki 15 évig dohányzott!Menni fog,hidd el!
2012. febr. 15. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
1 év után ennyire még rá se szokhatnál. Ha már 5 éve csinálnád azt mondom oké. Most még bemész szimplán a boltba, veszel két csomag qrva mentolos rágót, ha cigizni akarsz elrágsz belőle egyet. Az elektromos cigi részben parasztvakítás, részben jó kis találmány, de neked még nincs rá szükséged.
2012. febr. 16. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
a barátom azt mondta, hogy nem fog cigizni és letette. 6 évig dohányzott. 12 éves kora óta és most 19 és nem dohányzik. Akarat kérdése és persze személyiségé is. Persze vannak különböző tapaszok, amik a szervezetbe nikotint juttatnak az még segíthet, de elég drága tudtommal, nézz utána a neten!
2012. febr. 16. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:

felfogás kérdése

ha megérted, hogy felesleges neked a cigi, akkor le tudod tenni. ehhez segítség Allen Carr könyve, ami már van hangoskönyvben is. nekem azzal egyik napról a másikra ment 1dobozról 0-ra a leszokás.

az elektromos cigi hülyeség, azzal ugyanúgy fenntartod magadban a nikotinfüggőséget

és aki azt mondta, hogy 1év alatt nem lehet rászokni, sajnos rá lehet :D bár én jóval több ideig cigiztem, de akár fél év is elég ahhoz, hogy rendes függővé váljon az ember

2012. febr. 16. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
1 év vagy 20 ugyanaz.Erős elhatározás és menni fog.
2012. febr. 17. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!