Hogyan tudok leszokni a cigirôl?
Figyelt kérdés
15 èves fiú vagyok ès sajnos már 1 ève cigizek ès nem tudok leszokni.. Valmi segístèggel pl. e-cigi. hol tudok olyat venni??2012. febr. 15. 22:11
1/5 anonim válasza:
elektromos cigi!vagy ha a szüleid nem adnak rá pénzt!amúgy meg csak elhatározás kérdése,és le lehet tenni!még annak is,aki 15 évig dohányzott!Menni fog,hidd el!
2/5 anonim válasza:
1 év után ennyire még rá se szokhatnál. Ha már 5 éve csinálnád azt mondom oké. Most még bemész szimplán a boltba, veszel két csomag qrva mentolos rágót, ha cigizni akarsz elrágsz belőle egyet. Az elektromos cigi részben parasztvakítás, részben jó kis találmány, de neked még nincs rá szükséged.
3/5 anonim válasza:
a barátom azt mondta, hogy nem fog cigizni és letette. 6 évig dohányzott. 12 éves kora óta és most 19 és nem dohányzik. Akarat kérdése és persze személyiségé is. Persze vannak különböző tapaszok, amik a szervezetbe nikotint juttatnak az még segíthet, de elég drága tudtommal, nézz utána a neten!
4/5 anonim válasza:
felfogás kérdése
ha megérted, hogy felesleges neked a cigi, akkor le tudod tenni. ehhez segítség Allen Carr könyve, ami már van hangoskönyvben is. nekem azzal egyik napról a másikra ment 1dobozról 0-ra a leszokás.
az elektromos cigi hülyeség, azzal ugyanúgy fenntartod magadban a nikotinfüggőséget
és aki azt mondta, hogy 1év alatt nem lehet rászokni, sajnos rá lehet :D bár én jóval több ideig cigiztem, de akár fél év is elég ahhoz, hogy rendes függővé váljon az ember
5/5 anonim válasza:
1 év vagy 20 ugyanaz.Erős elhatározás és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!