Mióta leszoktam a dohányzásról nagyon ideges vagyok, igazi dührohamaim is vannak. Mit tegyek ellene? Más is volt így? Mikor múlik el?
Pedig használok tapaszt is, tehát nem is a nikotin megvonás a fő baj. Bár jellemzően reggel jön rám, mikor ugye kevesebb a nikotin mert éjjel nem volt tapasz, de van amikor napközben is. Olyan ideges tudok lenni, hogy csapkodok, toporzékolok, úgy érzem nem tudom kiadni sehogyse magamból a feszültséget. Pedig azóta sportolok is, meg szedeg Magne B6-ot, mert állítólag ilyenkor az is segít.
Komolyan azon gondolkodtam, hogy újra cigizni kéne, mert így tönkreteszem a párkapcsolatomat is, meg mindent magam körül. De a cigi 4 hét után már nem esik jól.
Csak egy ideig kell helyettesíteni a mozdulatot, legalábbis nekem az hiányzott leginkább. :)
Kitartást neked, remélem erős maradsz, mert sokkal jobb cigi nélkül, csak ez járjon a fejedben! :)
Hajrá!
( előző voltam )
Szerintem teázz. Méregtelenít és fogyókúra mellé a legjobb. Jah és sztem pótcselekvésnek is jó, sokan a kávét is azért isszák meló előtt mert az kicsit megnyugtatja az embert (reggeli rituálé). És én a tea rabja voltam sokáig, de már nagy nehezen leszoktam róla mert én meg hízókúrán vagyok és amióta nem iszom teát jönnek fel a kilók.
A "Más is volt így" kérdésedre a párom esetét tudom mondani, mondjuk ő csak pár napra bírta lerakni a cigit,de idegbeteg lett, pedig alapjáraton tök nyugodt és olyanon se kapja fel a vizet amin más már rég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!