Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki hogyan szokott le a dohányz...

Ki hogyan szokott le a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Én 2 éve cigizek és akkora majom vagyok hogy egy dobozzal elszívok egy nap. Baromi sok pénzemet elviszi plusz állítólag öregíti a bőrt és még sorolhatnám... Ha van valami tuti tippetek hogy hogyan szokjak le azt nagyon megköszönném. (magával a dohányzással nincs akkora bajom csak a mennyiségével, napi 2-3 szálat még elfogadhatónak tartok, de EGY DOBOZ!!! :o )
2011. szept. 19. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"6 év után szoktam le két hónapja(napi majdnem egy doboz cigi) ugy hogy azt mondtam hogy ennyi... kiszámoltam hogy mennyit költök egy hónapban cigire, és rájöttem hogy nagyon sok "

A lényegét még nem érzed, mert most kezdted a nikotinmentes életet. Én leírom neked: napról napra ürül a szervezetedből a nikotin. Kb fél év után kellemes egészségi változást is fogsz érezni. Pl: nem fáradsz el. Nem számít, ha emeletre kell mászni. Nincs lihegés. Eltűnnek a vándorfájások, aminek soha sem találták meg az okát.

2011. szept. 25. 20:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Engem egyaltalan nem zavar hogy mennyit szivok el egy nap alatt. Az az igazsag hogy nem nagyon foglalkozom ezzel a dologgal mert szerintem azert eleg olcso a cigi ,foleg nallunk ugyhogy nyugodtan cigizek.Egy vagy ket csomag meg simman belefer de ket csomag folott naponta azert mar egy kicsit rossz.

A cigi tokeletes arra hogy lenyugtasson es ezt nem tapasztaljak azok akik nem cigiznek pedig nagyon jol lenyugtat ha elszivsz egy szalat es nem is olyan karos mint ahogy beallitjak.

2011. szept. 26. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez az utóbbi dolog tényszerűen nem igaz; a cigaretta csak azt nyugtatja meg, aki már hozzászokott, mert ha nem szív, akkor hiányérzete van, ami feszültséget kelt. Aki nem dohányzik, annak nincs rá szüksége a nyugtatáshoz, és nem lenne nyugodtabb, ha rászokna. Természetesen mindenkinek joga van a homokba dugni a fejét, és úgy vélni, hogy a tudományos tények hülyeségek, és a cigaretta nem is olyan káros. Kár, hogy majd a te gyógyításodat is az én TB-mből fizetik.
2011. szept. 26. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Átszoktam az e-cigire. Csak ajánlani tudom.
2011. szept. 26. 17:10
 15/16 anonim ***** válasza:
az hogy e-cigit szivsz az meg nem jelenti azt hogy leszoktal ,hidd el hogy sokkal nehezebb az e-cigirol leszokni mind atszokni e-cigire sima cigirol. Es akar mikor visszaszokhatsz ha nem vigyazol nagyon. Hidd el velem is megtortent hogy egy darabig e-cigit szivtam aztan megint sima cigit.
2011. szept. 26. 18:33
 16/16 anonim válasza:

Én nem számolgattam mennyit költök rá.15 éve szívtam, mikor megismertem a párom tavaly januárban.Ő utálta.Én letettem.Ennyi.

Magam sem hittem volna hogy így fog menni de azóta sem.Egy slukkot sem.

2011. okt. 10. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!