Van itt olyan anyuka, aki akkor szokott le a dohányzásról, amikor várandós lett, és többé nem is szokott vissza rá?
Igen, én. 4 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok, egyből le is raktam, többet nem is gondoltam rá. Ez 2008. áprilisában volt. Azóta megint babát várok.
Undorodom a cigitől azóta, és undorodok a babakocsit tologató dohányzó anyukáktól is és még a játszótér mellett dohányzó anyukákra is nagyon haragszom.
Persze mindenki azt csinál amit akar.
Én büszke vagyok magamra, hogy már nem dohányzom.
én :)
az első kisfiamat 2008.májusában szültem, azelőtt év tehát 2007. februártól már nem cigiztem, mert terhes akartam lenni, egészségesen élni, stb... Bár nem sokat szívtam 3-4 napig elég volt 1 doboz....
2007. augusztusában terhes lettem, 2008-ban szültem májusban. utána szoptattam 3 hónapig, majd mikor már nem szoptattam akkor el-elszívtam 1-2 szálat. szintén 1 hétig volt elég 1 doboz vagy mégtovább...
2009. februárban megtudtam hogy a 2.kisbabánk és azonnal letettem, megszültem 2009.októberben és azóta nem gyújtottam rá, még szoptatok és nagyon örülök, hogy nem cigizek és nem is fogok többé. ez csak akarat és nekem van nagy!!
én látni akarom még az unokáimat is :)
Mi mind ketten letettük a cigit mielött nekiáltunk a baba projectnek:)
Azóta sem dohányzunk!
Egyszerübb ugy letenni ha a párod is veled együtt csinálja végig!!:)
Én is a pozitív teszt után hagytam abba. Nem voltam erős dohányos, de azért elszívtam 3-4 szálat naponta.
Szoptatás után, ha eszembe jutott esténként egy-egy szálat elszívtam. Most is így vagyok. Áprilisban vettem egy dobozzal, még van benne egy szál, de a férjem is "rájárt". Szóval nekem jutott 4-5 szál. :) Nem hiányzik. Biztos vissza tudnék szokni rá, de minek??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!