Mi a véleményed a Várandós tinik 3. évadjáról?
én nagyon szeretem...eddig minden részt láttam...(a tinimamikból is)....
Az első évad volt a kedvencem, talán mert Őket jobban megismerhettük...
A Maci-t, Leah-t pl tök szerettem,míg volt olyan akin csak pislogtam hogy ez most komoly??? Janelle pl...
ja és még:Amúgy fura mert a 3. évad lányai már nem tűnnnek olyan izgisnek....
Meg nekem elég megrendezett azért ez az egész...nem tudom hogy mennyi a valóság belőle...sokszor pl a veszekedések is olyan művinek tűnnek..pl mikor a pasijukkal veszekednek és a pasik olyan görényűl viselkednek...mert nem hiszem h tényleg olyan buták a pasik hogy így mernek ország-világ előtt balhézni???
Nah meg ott volt az Amber....talán ő volt eddig a legszánalmasabb......verekedett, köpködött, káromkodott a kamerák előtt...
Az még nekem a fura h aki állítólag szegénységben élt annak is olyan háza volt h csak néztem :)))) érdekes egy lány sem volt olyan szegény....mondjuk ott volt a CARley...ő azért rossz helyzetben volt...mondjuk örökbe is adta a gyerket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!