Hogy szoktatok le a dohányzásról amikor kiderült, hogy terhesek vagytok? Az is írjon aki nem a terhesség miatt, vagy esetleg nem szokott le minden érdekel.
A természetes összetevőjű nyugtató nem használ, mást meg nem akarok beszedni.,
És miután letettétek nem voltatok idegesek? Én annyira feszült vagyok, hogy hihetetlen, és már 3 hónapja nem dohányzom, kéne valami megoldás.
Hát sajnos nincs más mint az akaraterő:(
Én azért tettem le még terhesség előtt mert nehezen jött a baba, igaz nem miattam hanem a férjem betegsége miatt, de gondoltam én is rásegítek a dologra. Én nem gyújtok rá jó pár hónapja, viszont bevallom, hogy ha rettentő ideges vagyok vagy feszült (robbanásig) akkor elszívok egy szál cigit. Ez kb. havi 1-2 szálat jelent.
Igazábol nem a baba miatt szoktunk le a férjemmel, de utánna kb fél évvel Ő is megfogant :)
Mi Champix-ot szedtünk ami ugye gyógyszer és nagyon drága DE olyan hányingert és undort csinál, hogy nincs kedved rágyujtani, ha pedig mégis megteszed akkor nagyon de nagyon rosszul esik.
Viszont ha már 3 hónapja nem dohányzol és ideges vagy akkor a Citromfü teát tudom javasolni ami nekem csodákat tett. A férjemnek pedig az Orbáncfü tea.
Egy dolog viszont biztos: leszoktunk, fél évre rá terhes lettem, megszületett, most 10 hónapos és bármilyen stresszhelyzet van én rá tudnék gyujtani :( és van stersszhelyzet rendesen :(
Erről nem lehet leszokni csak nem dohányzol és kész. Rengeteg akaraterő kell hozzá!
Csak kitartást tudok kivánni és mindig gondolj arra, hogy a babának is és a mamának is igy a jobb!!!! Ja és arra, hogy már letetted!!!
Ügyes vagy és gratulálok hozzá, hogy már 3 hónapig birtad!!!
Egyébként most te terhes vagy??
A Champix-ot mi is próbááltuk tavaly, de nekünk semmi nem történt tőle:)
Igen 18 hetes terhes vagyok, azóta nem gyújtottam rá, mióta gyanús lett, hogy lakik a pocakomban valaki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!