Hogyan lehetne tudatosítani az dohányzókban, hogy súlyos kárt okoznak maguknak?
elmondod nekik, úgy lehetne tudatosítani.
hatni? egy videó? hagyjuk már.. legalábbis, ha komolyan kérdezed.
végignéztem (olvastam) a fenti linkeket, és jók, tájékoztatóak, de mégis kit érdekel?
mindenki tudja, hogy károsító hatású, karcinogén stb. stb.
valaki leteszi, mert OMG fekete lesz a tüdőm? vagy mert (szintén WÁÁÁ!) ez rosszat tesz a keringési rendszerének?
szerintem ez kb. senkit nem érdekel. amúgy engem az oxigénkapacitás, felvétel része tart leginkább vissza.
egyetem mellett.. mindennel így vagyok.
csoki, alkohol, szivar.. egyszer csak nincs.. mondjuk pénzhiány miatt, de akkor sincs :/
:D
Az a legnagyobb baj, hogy hiába ismeri mindenki a cigaretta káros hatásait, valahogy úgy van vele, hogy talán másnak árt, neki biztos nem.
Csak az ismeretségi körömben szétnézve azt látom, hogy minden második ember, aki dohányzik tüdőbeteg, ráadásul nem is tud róla. Azt meg végképp kevesen tudják, hogy a dohányzás okozta tüdőbetegség gyógyíthatatlan, egyre súlyosbodik és iszonyatos szenvedéssel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!