Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Gyakran történik h megálmodok...

Gyakran történik h megálmodok egy képet ami később a valóságban is megtörténik de csak akkor veszem észre hogy már láttam. Lehet valahogy tudatosítani a képességet hogy figyeljek rá?

Figyelt kérdés
nem tudom érthető e
2011. jan. 9. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ébredés után jegyezd fel az álmaidat, próbálj meg a legapróbb részletekre is figyelni. amikor már jópárat összeírtál(amiből pár meg is valósult) hasonlítsd össze a szimpla és a jövendőmondó álmokat. próbáld meg újra átélni az álmokat, ha kell meditálj mert akkor sokkal könnyebb emlékezni...figyelj mindenre, vedd észre a különbséget a két álom között. idézz fel mindent amit tudsz, de ne csak képek,hangokat hanem pl. milyen érzéseket váltott ki belőled, mikre gondoltál stb. egy idő meg fogod tudni különböztetni ezeket az álmokat

remélem segítettem:D

2011. jan. 9. 02:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt hívják deja-vu-nek :D
2011. jan. 9. 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:
velem is volt ien:D bar nem forditottam kulonosebb figyelmet ra...
2011. jan. 9. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!