Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok a dohányzásról?

Mit gondoltok a dohányzásról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 20:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy olyan dolog amit lehet csinálni közösségben, de ha már egyedül csinálod akkor függő vagy és akkor azt már nem támogatom.
2011. aug. 8. 16:56
 32/37 anonim válasza:
100%

A dohányzás nem csak magára a dohányzóra káros, hanem a közvetlen környezetére is. Állítólag nagyon sok olyan tüdőrákban szenvedő ember van akár Magyarországon, akár a világ bármelyik pontján, akik passzív dohányosok.

Egyébként én azt sosem tudtam megérteni, hogy a dohányzó ember miért nem tud elrettenni vagy megijedni, esetleg kicsit elgondolkozni azon, hogy mit is tesz valójában önmagával és másokkal... Pont a napokban láttam egy terhes nőt biciklizni az utcán, kezében a cigarettával... Annyira rossz volt még nézni is, egyszerűen undorító és kiábrándító... Nem gondol bele, hogy akár a gyermeke egészségével játszik? Annyira felelőtlen emberek vannak! Meg persze a tüdőrák, a szájrák, a gégerák, férfiaknál az impotencia kialakulása nagyban a dohányzás miatt alakul ki. Sok tizenkét-tizenhárom vagy ennél kicsivel több éves fiatal fiú és lány heccből rágyújt, vagy mert "olyan menő, és a többiek is ezt csinálják"... később rászokik, nem tudja letenni, küzd ellene (vagy nem) és már akkor fog rájönni arra, hogy nem kellett volna, ha már túl késő, mert megbetegedett.

Meg persze sokba kerül... Sokan sírnak, hogy nincs pénzük kenyérre, hogy nem tudja eltartani a gyerekeit, meg nagyon meg kell húzniuk a nadrágszíjat, de azért a napi 2 doboz cigire van keret... szegény gyerek meg otthon a sarokban kornyadozik az éhségtől! Az ilyen embereknek a seggébe dugnám mind a 20 szálat, az biztos... :S

2011. aug. 8. 18:40
 33/37 anonim ***** válasza:

Kapcsoljuk össze a két témát, hiszen egybe tartozik:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__2069091-m..

2011. aug. 8. 21:25
 34/37 Tetszik a ***** válasza:

Pro:

Mivel drog, ezért menő. Gyakori beugró tini társaságokba. Aztán az államoknak jelentős bevétel származik belőlük. Egyeseknek jól áll.

Con:

Tüdőrák kockázat. Teljesítmény romlás. Betegségek előkészítője. Büdös. Fogak sárgulnak.

2011. aug. 9. 01:17
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
ha beteg akarsz lenni ,meg csunya jó úton haladsz ha dohányzol ;D de azt tök birom hogy a csöveseknek cigire van pénze kajára meg nincs..
2011. aug. 9. 11:26
 36/37 anonim ***** válasza:

A hajléktalaonnál már csak ez az egy kis anyag okoz szerotonin felszabadulást az agyban, ellenben az étellel már, tehát ha vmi kis jót is akarnak érezni az életben akkor muszáj inniuk és dohányozniuk, ez nem feltétlen az ő hibájuk.

Nikotin fogyasztása pedig nem feltétlenül teljesitmény romlás, én mikor abszolút nemvoltam mérgezve még és elszivtam egy fél jobbminőségü szálat, úgy 5-10%al megnövelte a koncentrációs képességeimet.

Na de ezt nem lehet folyton elérni, ha vki egész nap ilyen szinten akar lenni az abúzus és következményei lesznek.

2011. aug. 9. 12:17
 37/37 anonim ***** válasza:
42%

"Azt is utálom, hogy a dohányzó munkatársaim sokkal kevesebbet dolgoznak az állandó cigiszünetek miatt. "

szóval egy irigy átlagmagyar vagy

2011. aug. 14. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!