Mit gondoltok a dohányzásról?
ma 20:49
Ajánlom figyelmedbe Buddha alapvető tanításai ismeretét, ha nem sérti a világnézeted :)
A kulcs abban amit mondtál ott van, hogy próbálkozzanak, ha valami nemtetszik.
Na de olyan van, hogy mindig minden tetszik?
Végre nem dohányzom - könyv:
Szeretek dohányozni. Kb 2-3 havonta egyszer:)
Igazából nem is nagyon tudom elképzelni, mit gondol egy napi egydobozos dohányos. Ez valami olyasmi lehet, mintha naponta 20x kipucolnám a fülem, mert "olyan jó, meg amúgyis unatkozok".
fiatal fejjel aztmondod menő meg stb.. de köbö" 10-15 évvel utánna rájössz hogy hoppá nem kellet volna.
pl. fogyi lesz a gyereked akár. száj vagy tüdőrák stbstb .. megéri ?!
Én egyszer tiniként próbáltam, majdnem hánytam. Pedig nagyon szerettem volna, mert szerelmes voltam egy dohányzó fiúba :) Érdekes módon a fűvel nem voltak ilyen problémáim... :) , nem is értettem aztán sosem, mire jó akkor a cigi?
...
Most felnőttként, pláne kisgyerekes anyukaként utálom, ha dohányoznak a közelemben.
Leginkább, amikor egy szűk utcában nem tudok megkerülni egy cigist és kb. végig elszívom vele együtt.
Aztán ha liftben előttem utazott egy dohányos és büdös lesz a babám haja.
Azt is utálom, hogy a dohányzó munkatársaim sokkal kevesebbet dolgoznak az állandó cigiszünetek miatt.
Na meg amikor a legtöbb szórakozóhelyen, fesztiválon szinte a dohányzók vannak többségben és még a szabad levegő sem "friss".
És az utcán szemetelést. Pláne, amikor még el sem tapossák az égő csikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!