Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit gondoltok a dohányzásról?

Mit gondoltok a dohányzásról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 20:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%
Én 10 évig dohányoztam, majd 3-ik próbálkozásra leraktam, nehéz volt mint a dög, de annyira rossz volt már a közérzetem (nem mellesleg büdös is voltam a cigitől), hogy a leszokás mellett döntöttem. Már 4 éve nem dohányzom és elképzelhetetlennek tartom, hogy újra rágyújtsak. Nézegetni szoktam a mai fiatal lánykákat, hát baromi rondák bagóval a kezükben, teljesen kiábrándító (hát még a férfiak számára milyen lehet).
2011. aug. 5. 20:34
 12/37 anonim ***** válasza:
90%
Én komolyan nem értem mit szeretnek benne. Párszor próbáltam és 3 slukk után nagyon rosszul éreztem magam. Émelygés, fejfájás és szédülés jött rám. Szóval még ha akarnék sem tudnék rászokni. A szervezetem tiltakozik ellene. Amúgy valaki járt már így? Mert én senki mást nem ismerek, akire ennyire rossz hatással lenne a cigaretta.
2011. aug. 5. 20:35
 13/37 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a dohányzás:

elkölteni egy csomó pénzt a cigire, ami káros nemcsak a saját, de környezeted egészségére is, ráadásul büdös, befogja a fogakat, körmöt és fizethetsz újra a gyógykezelésért a radiológián, onkológián.Tehát duplán megfizeted az árát, és a tüdőrák nem épp a legfájdalommentesebb rák fajta.

Szívem szerint nem adnék akkora tb támogatást a tüdőrákosoknak, akik dohányoznak (főleg az olyanoknak, akik a kezelés alatt is rágyújtanak)De pl ugyanígy nem adnék májat transzplantációhoz az alkoholistáknak.

2011. aug. 5. 20:38
 14/37 anonim ***** válasza:
95%
örülök, hogy leszoktam! pénzbe kerül, rontja az egészségem és a tüdőkapacitásom, büdös leszek tőle, sárgulnak a fogaim, valamint függőséget okoz ami miatt alakulhatnak ki kínos helyzetek. egyszóval rohadt nagy hülyeség!
2011. aug. 5. 20:39
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

azt, hogy neeem ez a kategória.

Amúgy meg eszembe nem jutna rászokni, nincs nekem arra pénzem, hogy tönkretegyem magam:D

2011. aug. 5. 20:40
 16/37 anonim ***** válasza:
20:29-es vagyok. Amúgy mindazok ellenére,amit leírtam elismerésem annak aki le tud szokni és sajnálom is azokat,akik dohányoznak, ugyanis nagyobb függőséget okoz,mint a legtöbb kábítószer.
2011. aug. 5. 20:47
 17/37 anonim ***** válasza:
95%
Gyulolom! Nem tudom miert, de valahogy a gondolatatol is irtozom, kisgyerek korom ota. Meg eletemben nem probaltam ki( csodaval hataros, csaladomban mindenki eros dohanyos) es nem is fogom, ezt biztosan tudom. Mondjuk egeszsegugyis vagyok, ez kozrejatszhat, nem lennek hiteles a betegek elott dohanyoskent, foleg, hogy rakkutatonak keszulok...
2011. aug. 5. 20:48
 18/37 anonim válasza:
20:33 a normális embereknek a lét nem gyötrelem és vannak olyan erősek, hogy próbálkozzanak megjavítani ha valami nem tetszik. :)
2011. aug. 5. 20:49
 19/37 anonim ***** válasza:

Igaz, nagyon nagy függőséget okoz.

Én ugyan nem füveztem, vagy narkóztam soha, de dohányoztam, és néha még most is, és szörnyűek az elvonási tünetek.

Pláne, ha körülöttem mindenki szívja, és én meg szenvedek, hogy én is rágyújtanék, de megfogadtam, hogy nem lehet.

Pocsék érzés!

Sose szokjatok rá!

2011. aug. 5. 20:50
 20/37 anonim ***** válasza:
93%

Azt, hogy gusztustalan és káros szokás. A legtöbb dohányos bűzlik (sokszor nem érzik magukon, mert már megszokták ezt a szagot), hamarabb öregszenek, ráncosodnak és tönkreteszik az egészségüket. Bár ez nem igazán izgatna, ha rám nem lenne hatással. A legtöbbjük ugyanis nincs tekintettel a nem dohányzókra.

Mellesleg rengeteg pénzt elköltenek erre és sokszor inkább spórolnak a kaján vagy alapvető szükségleteken, csakhogy rá tudjanak gyújtani...

2011. aug. 5. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!