Mit gondoltok a dohányzásról?
Azt, hogy bár ne kezdtem volna el.
Minden nap harcolok azért, hogy legyen erőm, és ne gyújtsak rá.
Van, mikor sikerül, van, mikor nem.
Lassú gyilkos a dohányzás, nem kellett volna rászoknom.
Èn szertek rágyujtani.
Kiülni az erkényre és egy szál cigit elszívni, vagy pl barátnökkel elmenni valahova és ott cigizni egyet.
De ahogy alkoholra sem szoktam rá hogy néha iszok így a dohányzásra sem. van hogy hetekig egy szálat sem szívok és van hogy megkívánom és elszívok 1-2 száll vigt, a legtöbb talán naponta 5 szál volt.
vagy is míg valaki nem rabja valaminek addig semmi gond.
Utálom,mert a legtöbb dohányos nem törődik a többiekkel.
Legjobban utálom,ha
- anyuka dohányzik.. szépen kiviszi a gyereket a friss levegőre a babakocsival, közbe adja neki rendesen a füstöt..
- rendezvényeken ,tömegben égő cigivel magától természetesen eltartva közlekedik (tartaná inkább maga felé)
- szemetelnek a csikkel, netán úgy dobja el,hogy másnak kárt okoz vele..
- velem egy helységben dohányzik
Ráadásul a füsttől a hajam ,ruhám is füst szagú lesz pár napig,ha nem mosom a tüdőmről ne is beszéljünk..
Azt, hogy büszke vagyok rá, hogy soha életemben egyetlen slukk cigarettát sem szívtam. Egészségtelen és drága. Bátyám és felesége mindketten dohányoznak, a lakásban, a kislányuk előtt is. Ez szerintem a felelőtlenség netovábbja, hogy egy 5 éves gyerek lélegzi be a füstöt. Emellett pedig mindig panaszkodnak, hogy így nincs pénzük, úgy nincs pénzük, de a napi 2x2 doboz cigire mindit tellik.
Nagyon helyesnek tartom, hogy jövőre a zárt légterű vendéglátó- és szórakozóhelyeken tilos lesz dohányozni, végre be lehet majd ülni valahová anélkül, hogy utána bűzlene az ember.
24/F
ma 20:24
Gondolkodás nélküli cselekvés.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét gyötrelmétől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!