Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi történik velem? Álljak le...

Mi történik velem? Álljak le a dohányzással?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 2 éve cigizek(sajnos)..2 hete azon vettem észre magam hogy folyamatosan köhögök, és elég valószínűnek tartom hogy a cigi miatt...

Mik lehetnek a következmények?

2011. jún. 22. 06:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszeű pedig, kedves fulladozó!

Te sem voltál még sehol a fulladásodaal, meg ő sem. De majd el fogtok menni valamilyen kivizsgálásra. Ő köhög most már folyamatosan, te meg már fulladsz is. Ebben is utánozni fog, nem kell sokat várni. És egyikteknél sem a cigimek van baja, hanem nektek. Csak nem tettem hozzá, hogy egyértelműen a cigitől. Kicsit meg hasonlatosak vagytok az elhízását éppen észrevevő 150 kilós nőhöz, aki holnap akarja kezdeni a fogyókúrát, de azért megkérdezi, hogy azért ma még egy disznót megehet e, egy kis ubisalival.

2011. júl. 3. 18:13
 12/17 anonim válasza:

Hát te hülye vagy...

Nem, nem hasonló a 150 kilós hízott nőhöz, ugyanis nem tehetek róla, hogy a magyar orvoslás egy kalap szar. Kaptam már időpontot, sürgősségi beutalóval, csak így is, két hónapra rá kaptam meg, hogy végre mehetek. Amihez még van, több, mint két hetem.

Én csak azt mondtam el, mit tegyen, vagyis mit kellene tennie: menjen orvoshoz. És elmondtam az én esetemet.

Nem értem, miért kell ezzel most kötözködnöd. Szabad világban élünk, nem?!

Ha nem tetszik, ne szólj bele.

Üdv.: A fulladozó

2011. júl. 3. 23:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Te írtad, szabad világban élünk. És nemcsak te.

Azért tetszik, hogy sürgősséggel kaptál két hónapos határidőt az orvosnál. A nővérem( isten nyugosztalja) két vizsgálat között bele is halt a várakozásba. Pedig csak hasmenése volt, de nem lelték az okát) Küldték ide ( várás) küldték oda ( várás). A harmadik helyre el sem jutott, mert meghalt addigra. De én tudom, hogy ezért mindért mi vagyunk a hibásak. És amíg a nagy többség nem jön erre rá, és nem tesz ellene semmit, csak így marad, vagy tovább romlik. Ugye te nem voltál katona?

2011. júl. 4. 14:01
 14/17 anonim válasza:

A sürgősség nekem is tetszik.

De protekció nélkül manapság már semmire sem mész. Csak gratulálni tudok a magyar egészségügynek.

Katona nem voltam, hiszen nem vagyok pasi.

2011. júl. 4. 22:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem érdekes...tudod, csak nagyon hamar kicsúszik a szádon a "hülye vagy" jelző. Matektanár vagyok. Távközlési mérnök. Tudod, azóta vagyok ilyen hülye, hogy kigyógyultam a pánikból letettem a cigarettát, és teljesen nyugodtan megírom a véleményemet Jut eszembe: hogy nem mondták, hogy mit csinálj addíg amíg vársz? Mert a vak kutyát sem érdekli. Tudod? Csak magadért tehetsz bármit is.
2011. júl. 5. 13:41
 16/17 anonim válasza:

Sajnálom, majd visszafogom és kerülöm a "hát te hülye vagy" kifejezést.

Nem mondták. Gyógyszert viszont szedtem, csak nem használt, többet is próbáltam, de egyik sem érte el a hatását. Volt időm többet is kipróbálni.

2011. júl. 5. 20:15
 17/17 anonim válasza:

nos akkor inkább menj el dokihoz ha nem múlik el a köhögés akkor próbáld meg a cigit letenni egy kicsit (tudom hogy nehéz lesz...) ha esetleg akkor elmúlik akkor már a magad döntése lesz hogy leszoksz-e vagy nem. Sok szerencsét.

6-22 9:38 voltam :)

2011. júl. 21. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!