Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy tudnék végleg leállni a...

Hogy tudnék végleg leállni a dohányzással?

Figyelt kérdés

Ez most jó hosszú lesz de megpróbálkozok vele .

Most vagyok 17éves és mikor bekerültem két éve a középsuliba valahogy úgy voltam vele hogy nem kezdem itt a dohányzást mert előtte ki-ki próbálgattam .Egészen kilencedik végéig sikerült is .Kilencedik utáni nyáron elkezdtem én is járni buliba ahol sűrűn rágyújtottam .De csak ott .Aztán augusztusba el kezdtünk olyan társaságba járni ahol nem volt semmi buli de haverommal kezdőként ketten egy doboz cigit simán elszívtunk .Piros multival kezdtünk az egészet .Ennek az eredménye az lett amitől egyik ismerősöm féltett : nem csak buliba fogok cigizni .Igaza lett most már egy éve napi szinten szívom.De elegem lett belőle mert nagyon drága .csak augusztusba annyit költöttem rá ami egy diáknak elég sok pénz ahhoz hogy ilyen hülyeségekre költse .Próbálkoztam de csak úgy hogy lerakom nem megy . Barátaim hülyének néznek hogy leakarok szokni .Nem egy alkalommal próbáltam .De 11.-től nem erre akarom a pénzemet költeni főleg hogy most már úgy 3/4-ed doboz is elmegy rövid piros multiból . Gondolkoztam nikotinos rágóról , szopogatós tablettáról , tapaszról .Az egyik fajta tapasznak végig olvastam a tájékoztatóját ami vény nélkül van 18 év alattiaknak is .Bevállalható szerintem .Tudom hogy jönnek kommentek hogy ilyen korba nem kéne dohányozni de erre az egy évre visszagondolva nagy baromság volt .Szerintetek hogy csináljam hogy sikeres legyen a leszokás?

2011. aug. 21. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mennyire hatásosak ezek a tapaszok, meg hasonlók,de próbáld ki őket.
2011. aug. 21. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Helyes és jó döntés!

Ha már elhatároztad hogy szeretnél a függőségtől megszabadulni az jó hozzáállás.

Ne foglalkozz a barátaid véleményével.

Nagy önfegyelem és önuralomra lesz szükséged, de meg tudod csinálni hidd el, bízz magadba hogy erős vagy.

Sprotolj szerintem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.

Esetleg játszál a gépen cs, ut, flatout2.

Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.

Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

A társadalombiztosítás egy idő után nem fogja a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek gyógyítását 100%ban finanszírozni.

Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.

Remélem tudtam segíteni.

Kérdező írtam privátot is.

2011. aug. 21. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát csak hajrá! Szerintem a haverjaid azért nem akarnak hagyni leszokni, mert akkor nekik is szembe kéne nézniük a saját dohányzásuk következményeivel.

Nem tudnál valakit keresni, akivel együtt szoknátok le? Egymást is erősíthetnétek folyamatosan, meg az egymásért érzett felelősség is segíthet (amikor magad miatt már rágyújtanál, eszedbe jut, hogy akkor a társad is rá fog, és mindketten elbuktok). De ha ilyen társat nem is, mindenképp legyenek körülötted olyanok, akik támogatnak, és nem visszacsábítani próbálnak.

2011. aug. 31. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm minek kell mindig kiírni ilyen kérdéseket??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=117&kere..

Nesze! Nehéz lett volna annyit beírni,csak annyit,hogy:

"leszokás?"

2011. aug. 31. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
december 27.-e óta nem dohányoztam , lettek olyan barátaim akik segítettek ebben a bajban .
2012. febr. 6. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!