Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi történik velem? Álljak le...

Mi történik velem? Álljak le a dohányzással?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 2 éve cigizek(sajnos)..2 hete azon vettem észre magam hogy folyamatosan köhögök, és elég valószínűnek tartom hogy a cigi miatt...

Mik lehetnek a következmények?

2011. jún. 22. 06:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez lehet allergia is, de amúgy a cigivel le kéne állni. Egyfelől hosszútávon nagyon káros, másfelől nem tudom mennyire szerepel az elérendő célok között a balekság. Azért balekság, mert a cigi ára tele van jövedéki adóval és a dohánygyárak búsás extraprofitjával. Ha ezeket akarod hízlalni, akkor csak úgy tovább.
2011. jún. 22. 06:21
 2/17 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyit szoktál elszívni naponta? Egyébként egész nap köhögsz vagy csak reggel mikor felkelsz? Ha egész nap akkor valószínűleg nem a cigitől van de ha csak reggel akkor sajnos nagy rá az esély hogy attól.
2011. jún. 22. 09:38
 3/17 A kérdező kommentje:
naponta 20 szál..és egész napos a köhögés..:(
2011. jún. 22. 13:05
 4/17 anonim ***** válasza:
SZÍVD NYUGODTAN!!!!!!!ÉN IS EZT TESZEM!!!!!
2011. jún. 22. 16:59
 5/17 anonim ***** válasza:
SZÍVD NYUGODTAN ÉS HALJ MEG TÜDŐRÁKBAN 30 ÉVESEN. ÚGY KELL AZT!
2011. jún. 23. 03:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha most abbahagynád a cigizést, akkor kidobott pénz lenne, amit már ráköltöttél. Egyébként nem is olyan könnyű a cigit csak úgy letenni. Szerintem egyenlőre csak csökkenteni próbáld a mennyiséget, és azt se görcsösen, mert akkor egész nap csak azon rágódnál.
2011. júl. 1. 23:49
 7/17 anonim válasza:

Nekem fél éve jött elő a köhögése, amely fulladással párosul. Lassan egy kivizsgáláson fogok részt venni, mert egyre rosszabb és rosszabb. Illetve tüdőm sem remekel. Csak neked is azt tudom mondani, hogy kövesd a példámat; Menj el orvoshoz. Tüdőgondozóba, ott talán tudnak ezzel kezdeni valamit. Ha ott semmit, akkor allergia vizsgálatra.

Esetleg "csak" asztma.

2011. júl. 2. 00:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha egész napos a köhögés, akkor nem valószínű, hogy attól van, de az még jobban erősíti. Azt írod, hogy sajnos-ha jól sejtem, senki nem kötelez rá, Egyszerűen abba kell hagyni!!!
2011. júl. 2. 07:47
 9/17 anonim ***** válasza:

"fulladással párosul. Lassan egy kivizsgáláson fogok részt venni, mert egyre rosszabb és rosszabb. Illetve tüdőm sem remekel. Csak neked is azt tudom mondani, hogy kövesd a példámat;"

Kedves válaszoló!

Nemhogy követi, hanem egyenesen másolja. Ő is "majd" el fog menni orvoshoz. Ha nem ide, akkor oda. Meg ő is köhög és fullad is. De mondjuk ezt nem a cigi csinálja, hanem a tüdő. Hát így csak másolgassátok egymást....

2011. júl. 2. 14:19
 10/17 anonim válasza:

Kedves válaszomra válaszoló!

Mégis, kifejtenéd érthetőbben, mit próbáltál elmagyarázni? Ki másol kit?!

Vagy én vagyok lassú felfogású, esetleg hülye, hogy nem értem a válaszodat, de rohadtul értelmetlen még 10. olvasásra is. Az ilyen gyenge felfogású hülyének elmagyaráznád mégis miről beszélsz?!

2011. júl. 2. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!