Mit tegyek a dohányzással? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje dohányzom. Szüleim már megelégelték ezt és büntetnek emiatt, meg azt mondják, hogy szokjak le. Ha leszoknék szerintem lúzernek tűnnék barátaim körében, ezért nem tudom, hogy mit tegyek. Leakarok szokni, de mit mondjak, hogy miért szokok le. Nem akarom, hogy azt higyjék, hogy csak a szüleim miatt nem dohányzom. 16 F2011. okt. 4. 19:45
1/4 Dilettáns döggomba válasza:
Bakker, de gáz, hogy a haverjaidnak akarsz megfelelni...
2/4 Jani válasza:
B+ Mondd nekik h nem akarsz tüdö rákba megdögleni azt csók. Meg am is mi az hogy luzernek tünsz? Gondolom mien jo haverjaid lehetnek... Nem a cigi határoz meg. Meg am is a szüleidre halgass nem a "haverjaid" neveltek fel...
3/4 anonim válasza:
"Juj mit szólnak majd a haverok?"
Majd mikor a herkát vagy a koxot tolják eléd ,majd akkor is felelj meg nekik!
Amúgy meg mond hogy "undorodom a saját büdös pofámtól, hogy olyan a ruhám szaga mintha egy hamutál lenne a zsebembe,inkább füvet veszek az árán.....
De tudod mit? Dohányozz a haverjaid kedvéért!
4/4 anonim válasza:
Nem éri meg meghalni a cigiért. Barátnőért, családért, feleségért, hazért meglehet halni, de a cigiért nem, mondom ezt úgy hogy én is dohányzom. Fogd a sportra vagy valami, előszor cvsak szívj kevesebbet, és szard le hogy mit mondanak, 10 év múlva isteníteni fognak téged hogy még idejében megtetted. Meg sportolj, bármi, a csajoknál ma már úgy sem menő a dohgányzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!