A vízipipázás felér a dohányzással?
Figyelt kérdés
Sokszor kérdezték meg tőlem hogy dohányzom-e? Azt mondtam hogy csak vízipipázok. A kérdezők többsége pedig azt mondta hogy akkor igen dohányzom. Szeretném megtudni hogy mit is von magába a dohányzás fogalma!2011. jún. 9. 21:23
2/14 anonim válasza:
egy vizipipázás felér fél doboz cigivel
3/14 tetris válasza:
Szerintem azt szeretnéd itt olvasni, hogy ááá, a vizipipa az semmi, nyugodtan szivogassad. Saját magadat nem csaphatod be. A vizipipa is ártalmas az egészségre, csakúgy mint a dohányzás. Inkább szívogasd a fogad. Az nem káros!
4/14 anonim válasza:
A vízipipába mit teszel? Mert általában dohányt szoktak. Tehát dohányzás.
5/14 anonim válasza:
Használj shiazo-t, és akkor nem dohányzol, mert nem dohányt raksz a pipába. Akkor nyugodtan elmondhatod hogy nem dohányzol.
6/14 anonim válasza:
a vizipipát szívni olyan mint ha a farkam cumizgatnád csak a vizipipa véknyabb semmi külömbség 5csaj állítása
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Thomasz gratulálok annak az öt csajnak! :D
2011. jún. 10. 19:57
8/14 anonim válasza:
a vízipipa nem dohányzás, a kettőt nem lehet összehasonlítani. Vízipipában a káros anyagokat megszűri a víz. És amúgy is teljesen más jellegű dohányt raknak bele, és ott van még a shiazo, amik apró kövek és azt is lehet használni pipához.
9/14 anonim válasza:
annyira nem ártalmas mint a dohányzás!igaz a füst azonnal a tüdőbe megy mer úgyis letüdőzöd de viszont nincs a dohányába nikotin ami függőséget okoz meg minden szart és sokkal hamarabb felszívódik az ember szervezetében mint a cigi!szerintem a párszor vizipipázol az nem olyan nagy baj mintha párszor elszívnál egy cigit!
10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 12. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!