Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokhatnék le a drogról?

Hogyan szokhatnék le a drogról?

Figyelt kérdés

A fűvel kezdődött még 14évesen.

Szívtam kb egy évig heti rendszerességel. Aztán rájöttem, hogyha nincs fű helyettesíthető gáztöltővel, Frontinnal, Rivotrillal, piával.... Ekkor lehettem 16. Aztán a fű nyugtató meg az oldószerek mellé bejöttek a képbe az amfetaminok, speed ex.... néha néha gombáztam is.

20éves vagyok és egy éve próbálok leszokni. Nincs konkrét anyag amire rá lennék szokva, magára a kábulatra, a módosult tudatállapotra vagyok rászokva :S

Voltak(vannak) próbálkozásaim a leszokásra, bírom is 1-2 hétig aztán elkezdek álmodni valamivel. pl hogy szívok föl egy csíkot, vagy hogy benyugtatózom magam.....

Nem is fizikai, hanem pszichés függő vagyok. Hogy tehetném le végleg, nem csak 2-3hétre? hogy szüntethetném meg a sóvárgást?

2011. jún. 4. 19:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

az biztos, hogy már megtetted az első lépést: elhatároztad hogy leszoksz. grat. :) másodikként pedig mindenképp keress vmilyen szervezetet. csak segítséggel szokhatsz le végleg. hajrá:)

17l

2011. jún. 4. 19:20
 2/18 anonim ***** válasza:

szia!

sajnos csak orvos segithet!!

én drukkolok neked,hogy sikerüljön!!

2011. jún. 4. 19:22
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem kérj segítséget. Akár neten is megnézheted, hogy a közeledben milyen lehetőségek vannak. Úgy biztosan menni fog. Lehet, hogy NAGYON nagy akaraterővel amúgy is sikerülne, hiszen már legalább a szándék megvan, de ha mér egy éve próbálkozol, akkor mindenképpen érdemes lenne szakember segítségét kérni.

Sok sikert!

2011. jún. 4. 19:28
 4/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

gondoltam, hogy előbb utóbb orvosi segítséget kell kérnem, vagy el kell mennem rehabra, csak gondoltam hátha valaki járt már hasonló cipőben.

utoljára tegnap előtt speedeztem. megpróbálom megnint végleg letenni. legyen bármilyen erős is a vágy, jöjjenek bármilyen életszerű álmok én erősebb leszek.

aztán ha mégse sikerülne felkeresek egy orvost.

köszönöm mégegyszer a bíztatást.

2011. jún. 4. 19:51
 5/18 tetris ***** válasza:

Édes fiam! Szívből gratulálok, hogy elhatároztad magad a leszokást illetően. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy kérj külső segítséget. De még így is óriási kitartásra lesz szükséged! Sok-sok erőt kívánok neked, hogy legyen kitartásod végigvinni azt, amit elhatároztál.

És most - vedd úgy, hogy - kaptál egy anyai ölelést.

2011. jún. 4. 20:06
 6/18 anonim ***** válasza:

ma 19:51

"utoljára tegnap előtt speedeztem. megpróbálom megnint végleg letenni"

Ne megpróbáld letenni, hanem tedd le. A looserek azok, akik mindent megpróbálnak.

Gondolj sokat arra, hogy milyen jó, hogy már nem vagy rászokva semmilyen értelemben.

2011. jún. 4. 20:21
 7/18 anonim ***** válasza:

hé! én is ilyen voltam pont. csak mikor a spuri miatt elkezdtem eladnia dolgaimat valami átkattant bennem és abbahagytam mindent.

de azért a macskám néha néha még gombával álmodik. ha érted:P

2011. jún. 4. 21:37
 8/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok. a spunnal cold törkizni kell. máshogy nem megy. az a baj hogy nem rég toltad, így nehéz lesz. szerintem szívj spuri helyett. mert az helyettesíti egy kicsit, legalább tolsz valamit. aztán amikor már csak tépsz egy fél éve akkor azt simán abba lehet hagyni.
2011. jún. 4. 21:40
 9/18 _BigZs_ válasza:
ELVONÓÓÓ! egyedül nem tudod letenni
2011. jún. 4. 21:53
 10/18 anonim ***** válasza:
21:53 te tudod mi az az elvonó? szerinted ott valahogy más szokik le helyetted? ezeket a dolgokat az ember mindig egyedül csinálja. ha állnak is körülötted homályos arcok akkor is egyedül vagy.
2011. jún. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!