Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokhatnék le a cigiről?

Hogyan szokhatnék le a cigiről?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve cigizek, belevittek(tudom ez nem kifogás), rossz társaságba keveredtem. Napi 4-6 szálat szívok. Le szeretnék szokni, de akaraterővel nem nagyon megy. Szüleim nem tudják, sőt nem is feltételeznék rólam. Mivel pótolhatnám a dohányzást? Vagy milyen mócerrel szokhatnék le?

13L

2010. márc. 20. 14:39
 1/8 A kérdező kommentje:
tudom ez nem jó kifogás*/bocsi/
2010. márc. 20. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Az se kifogás, hogy gyenge az akaraterőd. Ha tényleg le szeretnél szokni, akkor sikerül is, mert nemet tudsz mondani a cigire. Pótolhatod rágózással például. Az nem hízlal, de lefoglal. Sok sikert. :)
2010. márc. 20. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha volna akarat erőd letennéd. Le akarsz szokni? Tedd meg. A szervezeted még nincs hozzá szokva. Te csak azt hiszed, hogy kell szívnod muszáj stb. Egyáltalán nem muszáj szívnod. Majd ha már 20 éve dohányzol akkor igényli a szervezeted. Ilyenkor még csak be beszéled magadnak...
2010. márc. 20. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:

akaraterő kell hozzá,semmi más.

tapasztalatból mondom.

17N

2010. márc. 20. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt mondom Neked és tiszta jó szívvel tanácsolom, hogy MÉG MOST tedd le. Nemrég cigizel, keveset, simán menni fog. ha húzod az időt, ahogy én tettem, úgy jársz mint én: 14 éves koromtól cigiztem, 3 napja tettem le, de az őrület szélén állok, most épp bőgőrohamom van. ha nem húztam volna 10 évig, akkor nem lenne ez. tedd le!!!!

24 L

2010. márc. 20. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld azt az űrt amit dohányzással töltenél, mással eltölteni. Például ricázz. (mondjuk ha lány vagy akkor nem a legnyerőbb ötlet xD)
2010. márc. 20. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha valaki eléggé elszánt és erős akaratú akkor az letud szokni a cigiről
2010. márc. 21. 12:19
 8/8 anonim válasza:
Motiváció! miért akarsz leszokni? engem az ikerlányaim motiváltak.alkalmanként elszivtam én is egyet-egyet stikában, de mióta látom öket itt vannak féltem öket és nem gyujtok rá jó ideje. amugy én fokozatosan kezdtem, ha hat szálat szivsz akkor szivj egy darabig csak 5-öt. aztán 4et. tervezd meg h mikor gyujtasz rá. pl csak kaja után, vagy ilyesmi. és gondolj arra h miért akarsz leszokni, illetve tereld el a figyelmed kreativ dolgokkal vagy sporttal, nem fogod kivánni futás után! :D az orális ingert pedig vagy rágóval, vagy nyalókával pótolhatod, vagy akár rágcsálj zöldségeket!
2010. márc. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!