Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen szerrel szokhatnék le...

Milyen szerrel szokhatnék le a cigiről?

Figyelt kérdés
Valaki adna tanácsot ebben,aki már kipróbálta és bevált? Tapasz,bogyó,mindegy,csak segítsen,ugyanis hiába írja mindenki,hogy akarat kérdése,nekem ehhez kell segítség is!!! Köszönöm!
2009. nov. 26. 14:35
 1/4 anonim válasza:

Hello.

nos, én javasolhatom a CHAMPIX nevű gyógyszert. Anyámnak és nekem bevált. Ez ugye a segítség az akaraterő mellett. Először nem bíztam benne, hogy ezzel a gyógyszerrel sikerül, hál' istennek tévedtem. Mielőtt bárki azt hinné, hogy ez placebo, annak tapasztalatból mondom, hogy nem az. A neten be lehet regisztrálni egy LifeRewards programba, (www.liferewards.hu) ami mentálisan segít, tanácsokat ad. Egyszóval remek.

Rajtam segített. 3 hónapja nem szívom a cigit.

2009. nov. 27. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Mint ha már hallottam volna róla pozitívumokat. Mennyibe kerül? Mert ha jól emlékszem nem éppen olcsó.:(
2009. nov. 27. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nos,én már egy hete magam töltöm itthon a cigimet.Levágtam a filteres papírból 1,5cm-t,így jóval rövidebb lett.Nem töltöm túl keményre.A napi 1 doboz cigi helyett már csak kb.10 szálat szívok el,és ezt a kis rövidet...! Ez is segíthet a leszokásban.Ráadásul egy doboz cigi 100Ft alatt marad.A megszokott mozdulatok megmaradtak.

Remélem,segítettem valamicskét!

2009. nov. 29. 07:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ez rajtam nem segítene. Vagy leszokom,vagy nem. Kitartást neked!
2009. nov. 29. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!