Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bár orvos még nem látott, de...

Bár orvos még nem látott, de valószínűleg babát várok. Hogyan szokhatnék le a cigiről? Olyan nehéz.

Figyelt kérdés
Segítsetek légysziiiiiiiii!!!!!!! Ötletek,tippek...
2009. dec. 25. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hogy lerakod. Ennyi. Mondjuk már rég le kellett volna.

Most nincs időd ezen gondolkodni, hogy hogyan szokj le, mert az első hetek a legfontosabbak a baba életében, az ilyenkor őt érő negatív hatások komoly problémákat okozhatnak.

Úgyhogy nem nehéz, mert a gyerekedért meg kell tenned, nincs jogod őt mérgezni.

Dobd ki a maradék cigit, és ne vegyél új dobozzal, ennyi.

2009. dec. 25. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én két és fél csomagról szoktam le egy egyszerűen :amikor elfogyott nem vettem újra,ha kínáltak nem fogadtam el.Működőképes,csak akarat kell hozzá.
2009. dec. 25. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy felelősségteljesen előrébb helyezed a fejlődő magzatod egészségét a te önző szenvedélyednél. Ennyi. Magyarul már a maradék cigid se szívod el, hanem kapásból kidobod és nagyon-nagyon örülsz a babádnak és orvoshoz mégy, mégjobban örülsz a picinek és elkezded tervezgetni, hogy mikre lesz szüksége, mi lesz a neve, milyen lesz a szobája stb stb stb. Elkezdesz anyaként gondolkodni és viselkedni és nagyon vigyázol magadra... és Rá.
2009. dec. 25. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a könyv amivel én leszoktam.

De akarat kell igazából csak a leszokáshoz, semmi más.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 25. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

A terhesség annyi kockázattal jár, hogy ne is gondolkodj ezen. Dobd el azonnal, a kisbabád egészsége az első. Lesz sok örömöd és fájdalmad, a cigarettázás miatti bűntudat ebbe nem fér már bele.

Kedves Anyuka, sok boldogságot ! :D

2009. dec. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!