Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tudtok a jvh drogrol?

Mit tudtok a jvh drogrol?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 16:03
 1/9 A kérdező kommentje:
valaki probálta már? neten semmit nem találok:S Elöre köszi a segitséget(:
2011. okt. 17. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
JWH-XXX a herbálokra van ráfújva. Hasonló vegyület a THC-hoz, csak sokkal potensebb. Nemrég került piacra, szóval semmi adat nincs a káros hatásáról (szóval csak óvatosan). Legális, de szerintem 18 alatt (elméletileg) nem vehetsz. Bővebben a daath.hu fórumon találhatsz egy kis infót.
2011. okt. 17. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt tudom róla hogy W-vel írják. Legjobb JWH márkák : Jamaican Gold, Smoke XXX, Shaman. Nekem személy szerint a Smoke XXX a kedvencem. Ja és tán januártól megy a tiltólistára.
2011. okt. 29. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
már illegális szóval csak óvatosan. egyébként meg mindenkire más.. van ki nevet a semmin, van aki inkább csendesen el flesselget magának és pörög az agya mindenfle gondolaton. persze mindenki tud jókat nevetni a semmin. :D az első alkalom a legdurvább, összeszűkül a látóköröd, filmben érzed magadat, boldog és nyugodt vagy satöbbi.. keress utánna, naggyábol olyan mint a babi
2012. jan. 21. 12:53
 5/9 Biuska23 válasza:

nekem az egyik ismerősöm a szülinapomra lepett meg vele, azt mondta hogy vicces cigi. én azt gondoltam biztos füves cigi lesz az, és attól nincs bajom, nem mintha azt is olyan gyakran szívnék. de ez.. életem legrosszabb élménye volt, azt hittem meghalok..

elszívtuk felesbe, és kb két percre rá elkezdődött.. először azt láttam hogy a szemem remeg, utána le kellett feküdnöm, aztán nem kaptam levegőt, nagyon dobogott a szívem, egyre gyakrabban csukódott le a szemem, láttam már ilyen fényt is, felültem.. és úgy éreztem be vagyok zárva a testembe.. aztán elkezdtem pánikolni, felkeltem szaladgáltam össze-vissza, zsibbadt a kezem meg a lábam, a fejem nehéz volt, majdnem elájultam, nem kaptam levegőt, egyre gyorsabban lélegeztem, kiszáradt a szám.. és azt mondogattam, hogy meg fogok halni.. ez kb húsz percen keresztül tartott, utána azt mondta, hogy mossam az arcom hideg vízzel, ez hatott is, kb 10percen keresztül folyattam a vizet, mostam az arcom és mozgatnom kellett a lábaim, mert úgy éreztem ha nem mozgatom, meghalok..

utána egy fokkal jobb lett, visszaültem a konyhába és azon gondolkoztam hogy az egész megtörtént vagy nem. meg mindent sokkal nagyobba láttam. életem legrosszabb döntése volt.. soha többet semmit sem. jó tanulság volt :)

2012. márc. 13. 17:09
 6/9 anonim válasza:

Utolsónak!

Szóval sikerült befordulnod :)))

Ezért kell kicsit nagyobb odafigyeléssel szívni, ez megtörténhetett volna bólóval is hidd el.

Az is szét visz, ha ráadod magadra a sok szarságot, élvezni kell, ahogy bizseregsz, és azt, ahogy végig halad a testeden az érzés.

Egyszer én is beforogtam jw-től...

Pont ugyanígy, azért mert beforgattam saját magamat.

Fontos a környezet, és az, hogy kikkel van az ember.

Engem konkrétan haverom mentett meg, több rendőrautó is látott, ahogy fekszek a lépcsőn a főutcán és haverom pedig pofozgat.

Szóval, a jvh nagyon jó! :)

Csak jól kell használni és baj nem történik.

Azóta velem ilyen nem is történt, mindig elvagyunk, mert nem adjuk magunkra a sok szart :)

2014. jan. 12. 12:54
 7/9 anonim válasza:
100%
Kedves nagyokos!Én 13 évig szívtam a bolót ahogy te nevezed de 2 Pac forog a sírjába miattad meg a sok a bölcs miatt!Hát ,hogy lehet erre a szar jv-re ahogy becézgeted azt írni ,hogy jó?!Én láttam,ahogy csinálják egy szar porról beszélsz,amit KÖRÖMLAKK lemosóba oldanak fel és rápermetezik egy olyan növényre amit a patikába megveszel 300FT-ért!Te láttad már lángolni a JV port?Mert én igen olyan szaga van mint a guminak,az acetont meg ezt a mocskot szívod be a szervezetedbe te nagyon okos gyerek !A legjobb barátomnak kilyukadt a gyomra tőlle mert szétmarta a gyomrát,a másiknak levizesedett a tüdeje,egy csaj ismerősöm olyan izom görcsöt kapott mert kiveszi a szervezetből a magnéziumot,hogy roham mentőt kellett hivni hozzá hogy szét feszítsék a száját!És te még azt írod ,hogy jó?!És azok után,hogy te ott fetrengsz a lépcsőn még így is jó?Arról nem is beszélve ,hogy fél óránként meg óránként kell szívni mert a végén annyira rákkatansz,hogy azon jár folyton az agyad!Még a bolót elszívtad és 4- 5 óráig meg másnapig kussba voltál!Ráadásul egy szintetikus szemétről beszélsz,ami olyan függőséget és a leszokásnál olyan elvonási tüneteket okoz,hogy beszarnál apukám!De a barátodat kellett volna agyon ütni,mikor felpofozott a lépcsőről!És ha esetleg a te gyereked kérdezte volna meg,hogy mit tudsz erről a szarról akkor is azt irtad volna ,hogy ú de jó csináld fiam?!Hát térjél már észhez mielőtt ilyenek írsz!Ne osszad az eszed meg ne add a jó tanácsaidat,mert ha te is "befordultál" és úgy kellett összekaparni nem véletlen volt!Még a bolótól a 13 év alatt sose kaptam iyet!7 éve ember egy slukkot nem szívtam csont nélkül letettem ,de te ezt a szart sose fogod letenni mert ahhoz is gyenge vagy ,hogy okosakat írjál és megkímélj másokat!Mi van akkor ,ha egy 13- 14 éves gyerek kérdezte ezt?És te rá raktad,hogy jó?!Tiszta lenne a lelki ismereted ?PFF vicc vagy jobb lenne ha csendbe maradnál és élveznéd a kis szaros életed még ami van!Ha egyáltalán egybe vagy még!Atmondják azért ezt veszik mert olcsó hát ,ha annyira bajotok vana valósággal csináljatok bármit .de ezt a szart még a szátokba se vegyétek!Hidjétek el nem kamu!
2014. jún. 3. 12:29
 8/9 anonim válasza:
utolsót nagyon adom!!!!
2014. jún. 25. 20:11
 9/9 anonim válasza:

6/8 vagyok. 1. Csak a kérdezönek válaszoltam öszíntén, szerintem ezzel semmilyen bünt nem követtem el. '

2. Képzeld tökéletesen leszoktam féléve a jv-röl, úgy, hogy semmilyen mellékhatást nem okozott, mert normális helyröl, embertöl vettem, nem acetonos szart, ami tényleg olyan dolgokat produkál amiket leírtál, ezt aláírom.

3.Nem mondtam, hogy csak jv-t szívtam, képzeld ha volt/van pénzem mindig bólót vettem. és mindenkinek a saját felelösége, hogy mit szív. Aki szipus az is eldöntötte, hogy mit kezd az életével.

És azért feküdtem a földön anno, már jó egy éve ennek az esetnek is (ami 1x történt meg jv-töl), mert azelött nem szívtam még jv-t, boloból meg ritkán, és keveset. Nem tudtam kezelni a helyzetet.

4. Most már csak füvet szívok ha szívok, mert van pénzem rá, na meg láttam egy két dolgot.

2014. szept. 24. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!