Hogy tudnám legegyszerűbben megoldani a leszokást?
Kis kereséssel megtalálod interneten e-bookként is.
Néhány kisboltban úgyvan, hogy megkérdezik el e múltam, aztmondom igen, és kiadják..nem kérnek személyit, semmit.
végleg le akarom tenni, nem szeretném hogy ha felidegesítenek újra elkezdjem. pénzkidobás lenne. abbol a pénzből amit elszivtam, abbol már talán egy házat vagy autót is tudtam volna venni és ez eléggé elkeserítő.
Én 13 éves vok,és fiú.
Én úgy szoktam le,hogy körbenéztem az udvaron,nyiltak a virágok,az egész udvar csodálatos volt,rengeteg színben pompázott,és átgondoltam,hogy akarom én ezt még látni jó párszor?
Természetes,hogy akarom! Már pedig,hogy ha ezt a mocskos,büdös füstöt szívom,aminek íze úgy sincs,károsnak meg káros,akkor megvan rá az esély,hogy többet ne fogom!
Illetve eszembe jutott a családom.
És neked is jusson eszedbe!
Akarsz nekik egy olyan élményt szerezni,hogy állnak a koporsód felett,és sírnak,az imádott szüleid,és közben engedik le a koporsót a földbe,mert meghaltál.És a szüleid belehalnak a szomorúságba,akik kiskorodba mesét mondtak neked,szeretgettek,ölelgettek,puszilgattak. És miért kell nekik ezt átélni,mert olyan önző vagy,hogy a családod eszedbe se jut,mikor rágyújtasz,és mikor szívod azt a mocskot! Ha csak egy kicsit is szereted őket,akkor hagy abba,de azonnal,mert ugye nem akarod,hogy mindenszentekkor nem a családoddal mész ki a sírokhoz,hanem a családod megy ki hozzád! Persze csak akkor ha túlélik,hogy elveszítettek!
Én így tudtam leszokni! Remélem neked is sikerülni fog!
Csak jó alaposan gondold végig amit írtam!
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:05
midnehol mindenkinek kiadják, nagyon el vagy tájolva apa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!