Ajánlana vki nikotintapaszt, vagy rágót, vagy vmi leszokást segítő szert ( gyógyteák, gyógybogyók, stb. )? Árat is írjatok és azt is, hogy hol lehet beszerezni!
Szerintem hiába lepnéd meg nikotin tapasszal nem szokna le tőle többet érnél ha elbeszélgetnél vele és amíg saját maga nem látja be hogy káros a dohányzás addig nem fog leszokni.
Van akinek könnyen megy a leszokás a nagyapám 3rom nap alatt szokott le,Én most próbálok leszokni róla hát nekem nem ment 3rom nap alatt mert a környezetemben is dohányoznak viszont drasztikusan csökkentettem a napi cigaretta mennyiségem.Naponta 1 másfél dobozzal szívtam utána már csak napi 10 szálat és egy hónap alatt eljutottam odáig hogy naponta 2-3rom szál lassan teljesen eltudom majd hagyni ez csak akaraterő kérdése, szóval ha rá kell gyújtanom hiába van tele az egész testem nikotin tapasszal rá gyújtok:)
Már próbáltam lebeszélni, de nem ment! Ezért szeretném ezt is kipróbálni!!!!!!!
Légyszi most ne írjon senki, olyat h ezt így nem lehet, meg ilyenek, most nem erre vok kíváncsi!!!!
Szal vki tud ajánlani vmi jó gyógydolgot?
Szia, én Nicorette rágóval (kb. 1500ft) szoktam le 3 hónapja, elötte 9 évig cigiztem.
Nem írtad anyud hány éve cigizik...
Mint írtam én 9 év után szoktam le, de szabályszerűen elvonási tüneteim voltak, hiába rágtam a rágót.
És sajnos az a nagy igazság, hogyha anyukád nem akar leszokni, akkor nem is fog, agyban kell eldönteni, hogy kész, vége, nincs tovább, ennyi volt.
Ha ez nincs meg, akkor édes kevés a rágó, tapasz, stb.
Menj be egy patikába ott is tudnak segíteni, többet mint mi.
Én a tapasz/tabletta/rágó felhozatalból a rágót ajánlanám, mert miközben rágod, legalább aktívan csinálsz is valamit.
Viszont, ezek mellett erősen tudom javasolni Alan Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról című könyvét. Nekem az segített, az adta meg a lökést, hogy végre le tudjam tenni a cigit. Kapható rendes könyvben és hangoskönyvben egyaránt. de le is tölthető ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!