Melyik a legjobb leszokást segítő program?
12 évig dohányoztam, több alkalommal próbáltam leszokni sikertelenül. Az utolsó fél évben a napi adagom felment 1 dobozzól mésfélre. Allen Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról c. könyvével sikerült abbahagynom, gyakorlatilag átmenet nélkül. Ha érdekel, itt megtalálod hangoskönyvben:
A párom nagyon sokat dohányzott, kb. napi két dobozzal.
Elmentünk egy olyan helyre, ahol azt ígérték lézeres kezeléssel leszoktatják. Nem volt túl olcsó. Hát gondolhatjátok... alig, hogy ki jöttünk az ajtón, rá akart gyújtani.
Az adta a kezdő lökést, hogy kiszámolta, hány napig nem szabad rágyújtania ahhoz, hogy megtérüljön a kezelés ára, és addig tényleg nem gyújtott rá. Mikor már nem dohányzott pár napig, akkor gondolta, utána néz, milyen lehetőségek vannak még a leszokásra és akkor kezde el szedni a champix-et. Ő szerinte ettől szokott le, szerintem pedig attól, hogy nem gyújtott rá azért, hogy megtérüljön a kezelésre kidobott pénz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!