Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mivel tudnám csökkenteni, a...

Mivel tudnám csökkenteni, a nikotin hiány okozta elvonási tüneteimet?

Figyelt kérdés
Ma van az első napon, 14 éves korom óta dohányzok. Kisebb nagyobb megszakításokkal. De leszoknom sosem síkerült, pedig rengeteget próbálkoztam már. De most leakarok nagyon. De már most megőrülök pedig ez még csak az első nap. Valami ötlet, hogy ne kivánjam annyira? 20/F
2011. márc. 28. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Vesd bele magad a munkába/tanulásba. Érdemes kicsit túlhajtani ilyenkor, hogy ne jusson eszedbe a cigi.

És hajrá!!!

2011. márc. 28. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
7%
nikotinnal
2011. márc. 28. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
rágó, meg sulykold magadba hogy neked már nem kell cigi. tapasztalta, napi közel egy doboz piros marlbororol próbálok így lejönni, és sikerül hellyel közzel:D
2011. márc. 28. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Rágózz,szotyizz,tökmagozz,nyalókázz,ropizz:) Ropi az jó, mert az is olyan alakú mint a cigi:) Ne add fel, lesznek még nehéz helyzeteid! Én is így kezdtem, és az itteni emberek segítettek nekem, és nagy köszönet érte! Bár azt nem mondom hogy leszoktam,így lassan 2 hónap nem dohányzás után, de már jóval kevesebbet jár az agyamba a cigi,véleményem szerint.. Első 2-3 óra, első 2-3 nap,első 2-3 hét ami baromi nehéz, utánna már aránylag jól vagy, köv utad a 2-3 hónap :) Ha ezen túl vagy, már lazán megállod h ne gyújts rá, nekem napi szinten 1-2x jut eszembe h rágyujtsak de nem gyujtok rá.. Volt olyan mikor napokon keresztül azzal álmodtam.7 év után próbálok én is leszokni, közérzetem is jobb, kedvem is, fáradt sem vok annyira, hidd el jót fog tenni minden célból ha leszoksz! És a pénzed sem viszi! Nekem már 40.000ft megspórolt pénzem van! Júliusig 80-100 meglesz.. mert még van másodállásom is:) És a cigi pénzeim elteszem, és lecsúszok 1et nyaralni a balcsira! Mennyivel nagyobb élmény lesz az, hogy nah ezt most azért kaptam mert nem cigiztem! Pozitív légy, és találj magadnak cigi helyet más utat, és ne engedj a "kisördögnek".. bennem is bennem van bármikor rátudnék gyujtani, de nem gyujtok rá! Magyarán sz*rok rá! :) Kitartást neked:)
2011. márc. 29. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!